Om mig

Jag heter Johanna Hultsborn. Jag är 40 år och lever med min man Anders 42 år samt våra barn Vincent 12 år och Mira 10 år. Vi bor på ute på landet i Småland och älskar det!

Jag arbetar som Hem-och konsumentkunskapslärare på en högstadieskola. Jag är utbildad Hkk-lärare samt lärare i Idrott och hälsa för grundskola samt gymnasieskola.

På gymnasiet utbildade jag mig till frisör men blev allergisk mot kemikalier så jag skolade om mig till lärare.

På min fritid har jag mååånga intressen och jag har tänkt dela med mig av dem här på bloggen. Jag har de senaste åren snubblat in mer och mer inom det andliga området och har utbildat mig till Reiki master, samt gått en Karuna kurs. Just nu går jag en längre utbildning till Änglaterapeut och har i den utbildningen har jag bland annat blivit Änglakortsläggare, Änglahealer, Änglamassör (vilket är en lymfmassage där man även arbetar med änglarna). Förstår om många nu börjar fundera över om jag har alla hästar hemma, ha ha ha… men ja… jag ska berätta ALLT vad jag varit med om så kanske ni med får en större förståelse varför jag inte kan släppa den andliga biten utan vill lära mig ALLT!

Jag läser mycket böcker och har gjort det de senaste nio åren, jag läser bara böcker inom personlig och själslig utveckling och det brukar bli att jag läser flera böcker i veckan. Jag får liksom aldrig nog, jag vill lära mig så mycket.

Jag tränar regelbundet löpning, yoga och styrketräning, så även det kommer det bli en del om i bloggen.

Meditation och andningsövningar har med blivit en del av min vardag så även det kommer man kunna ta del av här mellan varven.

Då jag är allergisk mot kemikalier så kommer jag även dela med mig av kemikaliekloka produkter som man kan göra själv samt några man kan köpa som har bra innehåll… tror att alla människor skulle må bra med snällare kemikalier i vår vardag… även miljön skulle må bra av det.

Under min resa när jag testade mig fram för att läka mina eksem så började jag lära mig om tarmfloran och hur man via maten kan stärka sitt immunförsvar och öka sina goda hälsofrämjande bakterier… Det är så häftigt att man kan påverka så mycket i sitt liv själv, det har inte så mycket med vilka gener man har utan vilken livsstil man själv skapat.

Här har ni ett axplock av vad jag kommer dela med mig av i min blogg.

Hoppas du kommer gilla den!

Med varma hälsningar/ Johanna Hultsborn