Andlighet / Boktips / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Min historia / Självkärlek

Var börjar man?!

Jag har under de senaste två åren tänkt att jag borde skriva en blogg för att berätta om allt jag är med om i livet. Jag har haft en rädsla kring att öppna upp och blotta mig inför andra. “Tänk om ingen vill läsa”, “tänk om de kommer tycka att jag är helt knäpp…?!” När de får ta del av vad jag varit med om och vilka vägar jag gått.  

Även tankar om hur detaljerad och privat jag ska vara i bloggen… det är ju ändå tack vare mina medgångar och motgångar som jag är den jag är idag…När jag nu ser tillbaka på mitt liv så omfamnar jag alla delar, utom dem så hade jag inte varit JAG.  

Det är som att min själ inte vill släppa tanken att starta en blogg då jag ständigt får upp tankar om att jag bara måste sprida mina ord, att starta en blogg är ett bra forum att starta i.  

Igår lyssnade jag klart på boken “Lyckan inom dig” av Tina Turner, hon hade fyllt 80 år när hon äntligen kände mod och ville dela sina privata andliga lärdomar till världen. Hon har under sitt liv sett sig själv som en lärare och nu fick hon äntligen utlopp för att lära vidare till oss som tar del av hennes bok. Jag kände att jag kan ju inte vänta tills jag är 80 år för att då sprida mina kunskaper och lärdomar vidare till omvärlden, då skulle jag ångra mig, livet är för kort och går för fort för att vänta.  

Jag har arbetat mycket med tacksamhetsövningar det senaste året samt har haft andra “läkande” metoder när jag arbetat med gamla minnen som tidigare gjort ont. Som en sista grej i läkningsprocessen så har jag gjort tacksamhetsövningar för att se vad mina motgångar har gett mig. Jisses vilket starkt och bra verktyg! Det rekommenderar jag alla att göra! Ni kommer få ta del av det tankesättet i bloggen.

Jag fullkomligt älskar musik och låttexter så jag har valt att dela med mig av mitt musikbibliotek av låtar som jag lyssnat på genom åren! Håll tillgodo /Johanna

https://youtu.be/-Hs9ck1aal8

Lämna ett svar