Min historia / Privatekonomi

Kid Rox

Anders trivdes fortfarande inte jättebra i Göteborg och jag hade dåligt samvete för att jag dragit honom dit samt att jag sårat honom på det sätt som jag gjort.  

Anders har alltid drömt om att starta eget företag och har alltid bubblat av företagsidéer. Nu hade han en ny idé och det var att starta ett företag med inriktning på rockiga barnartiklar och barnkläder. Vi hade fortfarande inte rört pengarna från CSN, de kom in varje månad och landade på vårat sparkonto. 

Vi kände att vi fick våran ekonomi att gå runt ändå. Så det kändes givet att vi skulle använda CSN pengarna som vi sparat till att han kunde få starta upp hans företag “Kid Rox”. Anders byggde upp ett E-handelsföretag, en jättefin webbutik samt så började vi fylla en av våra största garderober i lägenheten som lager. Företaget blev Anders största hobby och han ägnade all sin lediga tid med att greja med hans företag och han mådde superbra av det! Man ska alltid följa sina drömmar och försöka att förverkliga dem!

Lämna ett svar