Min historia / Träning

Rehab

Efter min knäskada så blev det sex månaders rehab för min del, jag fick regelbundet gå till sjukgymnast på Sahlgrenska. Då vi skulle gifta oss 19 juli och dagen efter åka på smekmånad till Thailand så kände jag att vi måste skjuta på operationen till efter bröllopet. Jag ville ju inte hoppa fram i altargången på kryckor.  

Jag fick ställa in alla mina cykelklasser samt mina receptionspass under några veckor så helt plötsligt stod jag där som sjukskriven student. Jag tänkte återigen att det här borde man ju kunna få ersättning för?! Jag hittade papper man kunde skicka in om missad arbetsinkomst via Kammarkollegiet. Jag bad mina chefer på Sportlife skriva under på hur många cykelpass och receptionstider jag skulle missa nu när jag inte kunde jobba. Jag fyllde i papperna, skickade in dem och höll tummarna.  

Jag missade även de praktiska momenten i skolan under några veckor, men då jag var i starten av utbildningen till idrottslärare så sa mina lärare att jag får visa de momenten vid ett senare tillfälle, så det kändes som det skulle ordna sig.

Lämna ett svar