Boktips / Min historia

Stor panda och liten drake 

I förra blogginlägget berättade jag ju om den superfina boken “Pojken, mullvaden, räven och hästen”. När vi funderade på vilken bok vi skulle ge till Vincents pedagoger så velade vi mellan den boken och den här som med är otroligt fin!  

“Stor panda och liten drake” är en bok där konceptet/berättelsen är väldigt lik den andra boken. Jag hade högläsning ur båda böckerna för min familj och det var inte helt lätt att välja vilken bok vi skulle ge i present.

Den här boken har med vackra illustrationer och mycket klokhet i sig men har en helt annan stil och layout.  

Jag hade fått ett presentkort på Akademibokhandeln från facket och skulle dit och spendera mina pengar när jag fick syn på den här boken bland hyllorna kopplade till personlig utveckling. När jag fick den i handen och började bläddra i den så blev det kärlek från första stund. Jag kunde inte släppa den, den var så himla fin och klok. Jag fylldes av ett lugn inombords och det kändes som man kunde hoppa in var som helst i boken och ändå mötas av klokhet utan att behöva läsa boken från pärm till pärm. 

Jag såg framför mig hur den kunde ligga vid soffbordet så kan mina gäster sitta och bläddra i den, på samma sätt som man kan göra med boken Pojken, mullvaden, räven och hästen. Jag vet att när jag kom hem med boken så tipsade jag om den på mitt Instagramkonto, men kände absolut att den var värd att få ett eget inlägg här på bloggen.  

Även den här boken är klockren att ge bort i present till nära och kära. Älskar verkligen den här boken!

Här kommer lite bilder från boken (som totalt har 160 sidor) så får ni en inblick i den här vackra boken med: 

Idag bjuder jag på den här godingen med Mora träsk, ha, ha, ha, snacka om en utflippad liten musikvideo, ha, ha, ha. De måste haft sjukt kul när de spelade in den, ha, ha, ha.

Kram till er från mig/ Johanna