Min historia / Privatekonomi / Träning

Mölndal och Sportlife

Sportlife hade precis öppnat ett gym i Mölndal centrum vilket inte var så långt ifrån vår nya lägenhet så jag slutade i receptionen på Sportlife i Kållered och började i Mölndal istället. Nu när vi bodde lite närmare Göteborg så började jag cykla var jag än skulle… ha ha ha… och absolut, det fanns en ekonomisk sida av det med… kändes galet att lägga pengar på buss och spårvagn när det tog lika lång tid, om inte snabbare på cykel.  

Till skolan hade jag 8 km så det blev att jag cyklade minst 16 km om dagen. Jag började tacka ja till att jobba extra så mycket jag orkade och hoppade in i receptionen på Sportlife i Domkyrkan, City,  Backaplan, Ullevi, Lindholmen, Örgryte, Frölunda, Almedal m.m. Det blev en bra vardagsmotion att cykla till alla ställen. 

Lämna ett svar