Min historia

Möhippa

Vi skulle hem till Jönköping och hälsa på. Min syster Jessica pratade om att hon hade hittat något plagg på H&M som hon funderade på att köpa men var osäker och ville ha mitt smakråd. Vi drog ner till stan, hon hämtade plagget och vi gick mot provhytten. När hon öppnade provhytten så var den fylld med folk… mina älskade vänner och min äldsta storasyster Jennie och hennes lille bebis Joel.  

What?! Jag hade inte ens tänkt på möhippa… och där stod de och var redo, ha ha ha. Underbart minne!  

Jag fick ta på min lite snygga kläder och så drog vi ut på stan! Jag skulle sälja snoppbullar med vaniljfyllning samt “viagrapiller”. Efter stan så blev det käk och lite bubbel för att sedan skulle vi vidare och göra en höghöjdsbana. Såååå roligt!  

Efter höghöjdsbanan så skulle vi allihop sova över hemma hos en av mina bästa vänners föräldrars stuga, där blev det bastu, bad i sjö, god mat och fest. Det var så fint att få omges av sina närmsta vänner och systrar, så mycket kärlek! Efter allt vi varit med om Anders och jag så värmde det lite extra med den här dagen och det började nu kännas lite roligare med bröllop ändå.  

Lämna ett svar