Min historia

Bröllopet kommer bli av!

Efter en månad av tystnad kring allt som hade med bröllopet att göra och mindre en två månader kvar tills bröllopsdatumet så kände jag att jag måste få ett svar! Så det var en nervös Johanna som till slut efter lång väntan ställde frågan “Ska vi gifta oss eller inte?!  

Anders hade då landat i att vi kör på och sa! “Vi gifter oss!!! “ 

Jag blev glad och lättad… samtidigt som “glittret” kring vårat bröllop var borta… det kändes mest som något vi skulle få avklarat och skönt att slippa ställa in… Kändes som om vi inte gifter oss nu så skulle jag nog aldrig vilja dra igång en sådan här bröllopscirkus med Anders igen?!  

Jag är idag sååå tacksam över att Anders valde att fortsätta med mig, han är min stora kärlek och har varit min stöttepelare i livet, jag älskar honom sååå mycket!!

Lämna ett svar