Min historia

Dagen innan bröllopet

Jag dukade upp till frukost för grabbarna och kände mig sammanbiten över att möte dem. Anders var i superdåligt skick, han var fortfarande full vid frukosten och såååå sliten från gårdagen. Den här dagen hade vi dessutom jättemycket bröllopsfix att göra. Vi skulle göra fint i festlokalen och duka samt möta upp cateringfirman för att gå igenom det sista inför deras matleverans till morgondagens bröllop. Anders hade något ärende inne i Jönköping så han skulle även dit.  

Jag var så arg och ville knappt möta Anders blick… mannen som jag dagen efter skulle gifta mig med…  

Jag hade fått höra lite vad de hade gjort på svensexan, bland annat så hade de vaxat honom som en aktivitet på stan. Han hade ingen “raggarsträng” kvar och hans håriga ben hade kala fläckar. En annan aktivitet de hade haft var Paintball, där hade han fått springa runt i alldeles för stora gummistövlar och utan skyddskläder och han var tydligen måltavlan. Så alla sprang runt och sköt på honom så han hade stora blåmärken över hela kroppen.  

Han hade fått ett stort blåmärke på handen, som tur var inte på den vänstra handen så vi kunde ta bröllopsbilder på våra händer och ringar dagen efter.  

Jag tyckte att det var så himla onödigt, jag såg ingen tjusning med en sådan svensexa… och särskilt inte så tätt inpå vårat bröllop. 

Idag kan jag skratta lite åt det här minnet, jag tror faktiskt att det var en svensexa som passade Anders och att hans nära och kära planerat den utifrån hur han var som person och vad han tyckte var skoj! Ha, ha, ha – men jag är tacksam över att min möhippa inte blev på det sättet… fast där är vi olika Anders och jag, vi uppskattar lite olika saker. Jag var ju inte så gammal heller när vi gifte oss, jag hade nog varit lite mer chill idag… Men jag skulle nog ändå för säkerhets skull inte rekommendera någon hippa så tätt inpå ett bröllop… Känslorna är ju ändå lite “all ower the place” för många tätt inpå ett bröllop ändå och det är ju en del man måste fixa med.

Kommentarer

1 januari 2022 kl. 18:01

Jag har för mig att Andreas och Anders vå i stan dagen innan bröllopet, och inhandlade en morgongåva till sin blivande fru!
Det va nog en bra idé 😄😅Lämna ett svar