Min historia

Thailand

Det var jättespännande att få resa till Thailand! Det var så många i vår närhet som varit där och berättat om detta vackra och härliga land. Vi hade bokat in oss på hotell några nätter men sedan var planen att vi skulle resa runt och upptäcka Thailand på plats.  

Jag var dock inte på mitt bästa humör under första halvan av resan. Jag var ledsen över att jag gråtit på mitt eget bröllop, bara det kändes som ett fiasko. Jag var arg över att Anders var tvungen att supa sig så redlöst full på hans svensexa bara två dagar innan bröllopet, samt så tyckte jag att Anders såg så skabbig ut när vi gick omkring där i Thailand fylld med blåmärken och kala fläckar på kroppen… Thailändarna frågade honom vad han hade gjort?!  

Anders drack inte en droppe alkohol i Thailand, han mådde fortfarande skit av tanken på alkohol efter svensexan… bara det är rätt talande över hur askalas han varit på den svensexan… 

När halva resan hade gått så fick Anders nog, han sa att om jag inte skärper mig och försöker njuta av vår resa så tänker han åka hem… Så jag valde att lägga allt gammalt bakom mig och försöka njuta av att vara där med mannen i mitt liv, resten av semestern blev helt fantastisk och det är de minnena jag bär med mig än idag.  

Det tog flera år innan jag ville fira vår bröllopsdag… Jag fick mest ångest när jag tänkte tillbaka på mitt bröllop… Bröllopet som man drömt om när man var liten, som skulle bli en av de bästa dagarna i ens liv… och så bestod mitt bröllop av bröllopskaos.  

Men idag känner jag mig tacksam och tycker att alla tillfällen man kan fira så ska man fira! Jag är tacksam över att få vara gift med Anders, det är ett fint band mellan varandra. Det var en magisk stund inne i kyrkan och de minnena bär jag med mig med kärlek. Det är ändå något visst att stå i kyrkan och lova varandra trohet och att man ska älska varandra tills döden skiljer oss åt. Vi har sedan bröllopet haft det väldigt stabilt, jag upplever att vårat giftermål stärkte vårat band mellan varandra på ett sätt som jag inte tror det hade gjort utan att gifta oss?!  

Mina vänner och familj hade ansträngt sig för att ge oss den bästa bröllopsfesten och jag är dem evigt tacksam! 

Så numera när bröllopsdagen kommer så är det viktigt att höja glaset och skåla! Detta är en dag värd att fira!  

Lämna ett svar