Min historia

Vår bröllopsnatt – tänk om man kunde göra om och göra rätt?!

Jag var rätt ordentligt dragen när jag stapplade ut från bilen och mot hotellet… det kändes konstigt vid min fot… typ som skon och klacken fastnat i något?! Väl framme vid receptionen kollade jag ner på mina fötter och då satt det fast en klädvårdsrulle i min klack, ha ha ha… den hade jag gått med från bilen till receptionen.  

Uppe på hotellrummet slängde jag mig i sängen, allt gungade… jag hade värsta helikopterfyllan. Anders hjälpte mig få bort alla hårnålar jag hade i huvudet och hjälpte mig få av mig min klänning. Jag lägger mig i sängen och typ däckar… en stund senare vaknar jag till av att jag mår så sjukt illa. Jag springer till toan och kräks, och kräks, och kräks. Jag blir liggandes på det hårda klinkergolvet bredvid toan och somnar där, ha ha ha… herregud… där tillbringade jag min bröllopsnatt… inte ett av mina stoltaste ögonblick i mitt liv…  

På morgonen hade vi beställt frukost upp på rummet. Det är jag otroligt tacksam över, för vi hade aldrig orkat masa oss ner till hotellfrukosten. Klockan var framåt 12 när vi fixade att peta i oss lite frukost. Jag hade värsta skallebangen… tydligen kunde man få det av för mycket alkohol och rödvin.  

Vi hade beställt att vi skulle få lämna hotellrummet lite senare då mamma och pappa skulle hämta oss med husbilen och köra oss direkt till Stockholm… för vi hade ju bokat smekmånad att åka direkt till Thailand efter bröllopet… Här vet jag inte hur vi tänkte när vi bokade den resan?! Kanske att det var att vi ville komma hem tills min skola drog igång igen?! Eller att vi hittade en resa med bäst pris just den resdagen?!  

Vi kunde ju därmed inte hjälpa till att städa ur våran festlokal från bröllopet… utan det fick våra snälla vänner och familj göra… jag skäms lite än idag att vi lämnade dem med det. Om ni läser det här?! Förlåt! 

Jag satt i husbilen och mådde skit, jag var såååå bakis. Hade svårt att äta och mådde mest illa av tanken på mat.  

Vi sov i husbilen vid flygplatsen till mitt i natten då det var dags för planet att lyfta.  

Ha, ha, ha…. idag kan jag faktiskt inte annat än att skratta år detta minne… Det här är gamla Johanna i ett nötskal… Jag lovar det här hade aldrig hänt den uppgraderade versionen av mig själv! Och Anders, hur fin är han inte?! Det här var ju hans bröllopsnatt med… inte den bästa bröllopsnatten för hans del heller… jag tror han då tyckte det var lite skönt att det blev kaos kring mig med… så det inte bara var han som ställde till kaos för mig. Vi har försökt att få till revansch från den här bröllopsnatten och försökt att varje år boka in oss på minst en hotellnatt för att göra om och göra rätt, ha, ha, ha – ett bra koncept för övrigt!

KommentarerLämna ett svar