Min historia

Planera för flytt hem

Vi var färdiga med Göteborg sista året vi bodde där, vi längtade hem och räknade ner. Det var många pusselbitar som skulle falla på plats och allt behövde ske mer eller mindre samtidigt. Vi skulle sälja lägenheten, Anders behövde få ett nytt jobb, jag skulle med att behöva ett nytt jobb efter att äntligen vara färdigutbildad lärare, vi behövde även snubbla över huset vi ville köpa och bo i och allt det här behövde ske samtidigt. Vi kände en stor stress över ovissheten hur saker skulle bli.  

Anders som trivdes jättebra med att köra fångtransporter inom kriminalvården hade hoppats på ett sådant jobb även i Jönköping, men då hade de inte fångtransporter som utgick från Jönköping, men det var tal om att de skulle införskaffa det. Han lyckades dock få tag på en annan tjänst där och kunde återigen bli överflyttad fast den här gången från Göteborg till Jönköping. Det var sådan lättnad när vi visste att han i alla fall hade jobb. Jobbet han fick skulle han tillträda 1 april 2010… några månader innan jag var klar med mina studier… 

Ett kompispar som är två av våra bästa vänner har en gård med två hus på gården, de har huset de själva bor i samt ett stort hus som står bredvid deras. De sa att vi var välkomna att bo där under tiden vi letade efter vårat drömhus. Vi var sååå tacksamma! Nu visste vi att vi hade tak över huvudet och en mindre stress över att hitta vårat hus. Anders flyttade in där till den 1 april och bodde där under tiden jag bodde kvar i våran lägenhet i Göteborg. 

Vi är än idag så otroligt tacksamma för den här möjligheten som våra vänner gav oss! All kärlek till er!  

Lämna ett svar