Min historia / Privatekonomi / Renovering

Sälja lägenheten

23 mars 2010 kom vår lägenhet ut på Hemnet. Det var så nervöst! Det fanns en dröm om att “tänk om vi går massa med vinst?!” Det hade underlättat inför framtida husköp…. Samtidigt som det fanns en rädsla för att “tänk om vi kommer gå back, och inte ens få tillbaka alla pengar som vi lagt ut på renovering?!”. Efter att vi köpt våran lägenhet så började bostadspriserna gå ner, tydligen hade vi prickat in att köpa mitt i en bostadsbubbla…

Vi hade lagt ner så mycket energi både när det gällde att göra fint till fotograferingen men även till visningarna. 7 april hade vi visning och 14 april sålde vi våran lägenhet för 1 010 000, vi hade köpt den för 850 000 och utgångspriset var 975 000. Så skönt! Vi hade fått loss pengarna.

Vi hade under åren vi bott i lägenheten renoverat en hel del, vi hade sparat vartenda kvitto! När mäklaren var betalad och vi löst in renoveringskvittona så landade det på att vi gick 5000kr +… så vi (läs Anders) hade renoverat typ gratis visade det sig.… men vi slapp gå back på lägenheten! Tack vare lägenheten så kunde vi gå direkt från ett studentliv till att köpa vårat framtida hus.  

Jag är sååå tacksam att vi investerade omskolningsbidraget i en lägenhet och inte använde upp pengarna! Anders slet som ett djur med renoveringen av vår lägenhet. Han är bra på allt min Anders! Allt han tar sig an blir jag alltid imponerad över, jag som är född med tummen mitt i handen och har svårt att fixa renoveringar förutom att måla… det kan jag om ni frågar mig… ha, ha, ha… vet dock inte om Anders håller med?! Jag är otroligt tacksam över arbetet som Anders la ner på vår lägenhet, det gjorde att vi trivdes jättebra i den under tiden vi bodde där! 

Kommentarer

11 januari 2022 kl. 11:49

Vilken skillnad! Kommer inte ihåg förebilderna!!! Han kan ju allt “din Anders”🥰😘❣Lämna ett svar