Min historia

Arbetsförmedlingen och Sportlife i Jönköping

Eftersom jag inte fick en 100% tjänst så anmälde jag mig till arbetsförmedlingen… tänkte att jag kanske kunde stämpla upp till 100%?! Jag ringde dit och fick tid för ett möte. Jag hann vara på ett möte på arbetsförmedlingen när jag fick reda på att Sportlife skulle öppna en anläggning i Jönköping till 1 augusti?!  Hur stor är oddsen?!  

Jag hörde av mig till Magnus som var ägaren av Sportlife och frågade om de behövde personal?! Det sa han att de behövde, men han öppnade den anläggningen ihop med en annan person så han själv kunde inte bestämma vilka de skulle anställa. Han berättade att de skulle ha anställningsintervjuer och att jag var välkommen dit!  

11 juni fick jag tid för intervju och när jag kom in i rummet där vi skulle ha intervjun så stod det tre bord med stolar bredvid varandra och framför de tre stod ett ensamt bord med stol. De som skulle intervjua mig satt likt en jury framför mig medans jag satt vid det ensamma bordet.  

Den här intervjun riktigt njuter jag av när jag tänker tillbaka på! JAG ÄGDE! Jag liksom tog över intervjun och hälsade dem välkomna till min intervju och undrade vad de hade för frågor till mig?! De började ställa massvis med frågor och jag hade snabba svar på ALLT de undrade över. Jag hade ju arbetat för Sportlife under flera år samt på de flesta av alla deras anläggningar i Göteborg så jag hade koll på ALLT! Jag riktigt lös av självförtroende och de sa att jag var den perfekta personen för jobbet, vilken dröm att JAG skulle välja att flytta hem till Jönköpingskrokarna just i samma veva som de skulle öppna sin första anläggning där.  

De frågade även om jag var intresserad av att bli platschef?! Vilken ära! Jag tackade för erbjudandet men kände att nu när jag pluggat i fem år till lärare så måste jag ge det en chans. Men jag skulle återkomma om läraryrket inte var något för mig?!  

Jag ringde till Arbetsförmedlingen när allt blivit klart och avskrev mig som arbetssökande. 

1 augusti började jag mitt nya jobb på Sportlife. Jag fick ta så många timmar jag ville, så jag såg till att jobba 30%… så med mitt jobb på friskolan så hade jag visst nu jobb på 105%…  

Lämna ett svar