Min historia

Första tiden med två små barn 

20 mars bestämde vi namnet Mira då var hon 3 dagar gammal. För mig så var namnet en självklarhet… redan vid förra graviditeten innan vi visste att vi då väntade en grabb så funderade vi på om det var en Mira eller Vincent i magen… och eftersom det inte var en Mira då så kändes det som om det var nu hon kom. Anders däremot hade funderat om det kanske inte var en Elvie eller en Nicki som kommit till oss… Jag höll fast vid Mira… och kände en enorm lättnad när han gav med sig efter den tredje dagen. Ibland uttrycker Mira nuförtiden att hon inte gillar sitt namn och att hon hellre velat heta något av de andra namnen… så vem vet… hon kanske väljer att byta namn i framtiden?!   

Mira gillade inte att vara själv så bärselen blev min bästa vän, jag hade henne på mig typ hela tiden, det var enda sättet att få någonting gjort samt att kunna räcka till för Vincent. Det gick rätt bra i början av föräldraledigheten allt var så mycket lättare när man hade gjort det här en gång tidigare och nu när amningen flöt på så älskade jag verkligen alla fördelar med att kunna amma. Så smidigt att alltid ha med sig mat utan som man behövde värma eller ha termosar med vatten till ersättning. Jag är tacksam att jag fick uppleva charmen med amning. 

 

Lämna ett svar