Andlighet / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia / PMS/PMDS / Reiki / Självkärlek / Träning

Distanshealing – del 2

Det kändes som min distanshealing jag gjort till min vän blev en succé och jag ville utforska detta vidare för att se om jag bara hade tur, eller om jag kunde få till bra healing till andra personer i min omgivning.

Jag frågade en annan vän om jag fick testa på hen och hen blev jätteglad så det fick jag så gärna. Även den gången så fick jag upp massa känslor och satt och grät samtidigt som jag skickade healingen. Helt plötsligt så hör jag en mansröst viska ”förlåt” i mitt högra öra och min känsla är att det är min väns pappa?! Tydligen så kan det bli så här när man skickar healing att man kommer in på den frekvensen som är kopplad till andevärlden, det är som om man råkar ratta in den ”radiokanalen” när man skickar healing.

Min vän hade tagit emot healing från andra förr men hon menade på att den här var bland den starkaste hon fått och en riktig ”wow-känsla”. Jag fick så mycket fin feedback och det kändes ju jätteroligt. Tänk så det kan bli livet ändå… från att man desperat kommer in på en sak som healing för att då få bukt på min PMDS till att själv gå en kurs för att se om det hjälper… till att gå kurs nummer två och helt plötsligt så sitter man där och skickar healing till andra människor, ha, ha, ha. Knasigt livet kan bli ibland.

Alla som jag skickade healing till kände hur healingenergierna arbetade genom kroppen och det kändes så roligt att få fler i min omgivning som gillade det, kände en nyfikenhet kring det samtidigt som de fick en förståelse för mig och det jag sysslade med.

Lämna ett svar