Andlighet / Änglar / Boktips / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Min historia / Självkärlek / Träning

Flow Summit 2022

Varje år så har Flow Summit ett maraton av föreläsningar som jag älskar att ta del av. Under en vecka så får man varje dag ett gäng föreläsningar som man kan ta del av under två dygn, så det gäller att man ser på de man vill se inom den tiden. När alla föreläsningsdagar är över så kan man köpa loss föreläsningarna samt få en del bonusmaterial, men smålänning som jag är så nöjer jag mig oftast med gratisdagarna, ha, ha, ha.  

Jag tycker det är så lyxigt att få ta del av föreläsningar som hålls av författarna till många av de böcker jag läst som Eckhart Tolle, Dr Joe Dispenza, Gregg Braden, Deepak Chopra, Louise Hay, Micke Gunnarsson, Byron Katie, Alberto Villoldo, Anita Moorjani, Neale Donald Walsch, Dr Diamantis, Ulrika Norberg, Bradley Nelson och många fler. Jag brukar även snubblar jag in på nya spännande personligheter som ibland även dem har skrivit böcker som jag därefter söker upp och läser.  

Om du inte har spanat in detta forum så är det ett hett tips! Det har utvecklat mig något enormt.

Nu finns det så man kan anmäla sig till årets Flow Summit som håller på mellan 17–23 oktober, haka på du med vettja!  Här kommer länken du kan anmäla dig på!

Lämna ett svar