Min historia / Självkärlek / Träning

FlipBelt

Jag måste bara tipsa om min FlipBelt ”magväska” som jag använder hur mycket som helst. Nämnde det i mitt förra inlägg “Nomad” som en del av min packlista när jag ska ut på vandring. Jag köpte även till en vattenflaska till den som jag använder framför allt när jag är ute och springer när det är varmt ute eller att jag ska springa en lite längre runda. Jag avskyr att känna mig törstig, för mig finns det ingen njutning i att känna så och jag vill uppleva så mycket njutning som möjligt och då gillar jag att ta med mig vatten på min löparrunda.

Förutom när jag springer och har min FlipBelt så har jag den även när vi är ute på vandring/promenader, cyklar, när vi är på resande fot, när jag går runt hemma och städar/grejar/renoverar eller fixar i trädgården. Jag brukar ha min mobil i väskan då jag ofta lyssnar på musik eller ljudbok via mobilen. I stället för att ha mobilen i handen/på armen så har jag den i min midjeväska. Killar/män har ju ofta kläder med fickor så för dem kanske detta inte är ett problem då man typ alltid kan ha en ficka och ha mobilen i, men för oss tjejer/kvinnor så har vi många plagg utan fickor och då är det bra med en sådan här väska.

Förutom att ha mobil och vattenflaska i väskan så kan man låsa fast nycklar. Ibland när man parkerar bilen någonstans och att man utgår därifrån så känns det tryggt med fastkedjad bilnyckel, eller husnyckel/ husvagnsnyckel när vi varit i väg med husvagnen och jag/vi ska i väg på något utflykt/löprunda.

Jag brukar även ha lite ”snorpapper”… kan vara bra om det börjar bli lite rinn i näsan… eller att nöden faller på… är inte så ofta med om det för egen hand, men när barnen är med så händer det lite oftare. Man kan ju ha med sig lite pengar/visakort i sitt FlipBelt med. På Öland så brukade jag ibland springa till konditoriet och köpa fika/frukostfrallor och då var det bra att ha visakortet med… ja, det beror ju på var rundan är tänkt. Om jag springer här ute på landet, ja då följer inte visakortet med, ha, ha, ha.

Plåster kan jag med ibland ha i min lilla väska eller lite medicinsk utrustning. Jag har valt mellanmodellen som heter FlipBelt Zipper som är lite dyrare än deras billigaste modell då jag ville ha den som hade dragkedja fram på magen. Känns skönt och tryggt att kunna stänga ett fack på väskan, det gillar jag!

Det som är bra med denna väska om jag jämför med andra väskor är att den sitter väldigt tajt runt magen så den hoppar inte runt på magen när man springer utan den sitter som ett smäck. I många saker som jag köper så brukar jag köpa i storlek small så jag beställde först det i denna väska, men när jag testade den här hemma så tyckte jag att den satt åt för hårt så jag bytte storlek till medium och den tycker jag sitter skönt… så rätt liten i storlek får jag nog ta och säga.

Vattenflaskan valde jag den stora på 330ml och det är jag glad för, det är ändå inte mycket vatten i den stora, men lagom enligt mig. Vattenflaskan är lite böjd, man sätter in den så man har den mot ryggen när man springer så den är skön att ha där. Man tänker inte så mycket på den. Jag är ju inte mycket för plast men denna var i alla fall BPA-fri och det finns inte mycket att välja på här så det är bara att gilla läget och det gör jag! Den är superbra!

Det finns inga spännen på väskan så det är ingen väska man knäpper på sig utan man drar på sig den.

Innan jag skaffade min Flipbelt så hade jag mobilen i en ficka på armen i ett sportarmband när jag var ute och sprang, men den brukade glida och var inte alls så skön att ha, samt så fick man inte med sig annan utrustning som jag nu kan få med min väska.

Jag köpte väskan och vattenflaskan på Stadium när de hade kampanj på löpargrejer så jag fick 30% rabatt på dem, jag har sett mellan varven att de har sådan kampanj så man kan ju hålla utkik om man är intresserad.

Jag älskar min FlipBelt så därför ville jag lägga ett inlägg i bloggen om den. Den är klockren på så många sätt!

Kram till dig från mig! / Johanna