Husdjur / Min historia

Kattuppfödning

Eftersom vi hade en fin liten raskatt med bra stamtavla så tänkte vi att vi kanske skulle satsa på att bli kattuppfödare?! Mizzy var ju inte direkt gratis och dels så fanns det ju pengar att tjäna, det är ju även otroligt mysigt med kattungar, det vore även skoj att få föra hennes fina gener vidare samt så var jag sugen på att ha en katt till!  

Jag startade upp vårat stamnamn “Vild och Vacker” och så började vi leta framtida partners för Mizzy. Uppfödaren vi köpt Mizzy av hade uppfödarvänner i Alingsås som hon tipsade om. Jag ringde dit och de gick med på att ta emot Mizzy. De var supertrevliga och vi hade lätt till samtal och skratt.  

 9 juli lämnade jag av  Mizzy hos sin blivande man i Alingsås – Billy, hette han. Jag betalade för att Mizzy skulle få träffa deras hankatt. Sedan släppte jag in Mizzy i deras tvättstuga och där lät de Billy gå in… nu var planen att de skulle hänga ihop och “finna tycke” för varandra. Jag skulle hämta henne igen den 11 juli… vet att det här kändes otroligt märkligt… ha, ha, ha, värsta trafficking verksamheten…… fast med katter… men det verkar vara såhär det går till inom raskattuppfödningens värld. 

Fortsättning följer… 

Ha, ha, ha… var bara tvungen att få med deras musikvideo!

KommentarerLämna ett svar