HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Min historia / Självkärlek

Semester – Utan man och barn 

Min mamma fyllde 60 år och hon hade en dröm om att resa utomlands med oss. Vi hade tidigare varit utomlands med mina föräldrar och då bjöd de alla på resan vilket var väldigt kostsamt men roligt. Jag och mina systrar kom med förslaget att vi kunde åka bara vi fem då våra män gick med på att stanna hemma och ta hand om barn och hushåll. Mina systrar hade med små barn och kände sig med rätt slitna så alla var sugna att komma iväg själva på en resa för maximal avkoppling. Kändes även såååå roligt att få en vecka utomlands där vi kunde ta hand om oss själva samt ta igen all missad tid. Tänk vad mycket man kan prata under en hel vecka utan att bli ständigt avbrutna av barn. Om vi skulle göra en resa bara vi fem så skulle det funka med mammas och pappas budget så de bokade in oss på ett superlyxigt All Inclusive hotell med 18:års gräns…. så inget stoj på hotellet, enbart lugn och ro.  

20 juni så åkte vi iväg på vår resa och den var såååå välbehövlig efter att ha känt mig kvävd hemma under flera månader så var det en enorm frihetskänsla att få släppa rollen som mamma och bara få gå tillbaka till att bara vara Johanna under en hel vecka.  

Jag njuter fortfarande av mina minnen från den här resan. Den var helt magisk! Vi åt fantastisk mat, solade, badade, drack drinkar och vin, läste böcker, tränade och framförallt umgicks med varandra. Jag är sååå tacksam för min familj! Jag har såååå fina föräldrar och systrar, de är fina på alla sätt!  

Kommentarer

25 februari 2022 kl. 16:07

En fantastisk vecka på alla de sätt ❤. Minne för livet 🤗🙏❤Lämna ett svar