Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia

Va?! Är det energier jag känner?! 

Vi var iväg på en utflykt och gick i en gammal ladugård som de gjort om till ett museum. Det var massvis med gamla saker och prylar. Vi gick där och kikade och jag kände som jag brukade göra på den typen av ställen, det gungade ordentligt och det kändes som jag åkte båt på öppet hav med massvis av höga vågor. Då säger en nära bekant som är otroligt medial som var med “Oj, vad mycket energier det är här!”… Jag frågade “Är det energierna som gör att man blir yr och det känns som man åker båt?!”, “Ja, det är det svarade hen”. Helt otroligt! Här har jag gått i alla år och aldrig reflekterat över vad det är jag upplever på den här typen av ställen… Varje gång jag går på loppis, museum, när jag är i kyrkor, storseanser eller andra mediala tillställningar, efter min kristallhealingbehandling, på Asecs (köpcentrum i Jönköping där jag dessutom arbetade när jag var frisör som förr i tiden var ett Regemente och som hette A6 innan de bytte namn till Asecs) m.m. Det blir liksom ett sug i mitt huvud, blir yr, det gungar och det känns som jag åker båt… ibland får jag mest fokusera på att gå rakt då det gungar så mycket.  

Jag kommer ihåg att jag kunde uppleva det här även när jag var liten och det var särskilt i en specifik skoaffär på A6. Jag minns att jag alltid var tvungen att sätta mig på en pall i affären och vänta tills mamma var klar då jag kände mig så “åksjuk” som jag beskrev det då. Det finns nu en inredningsbutik på Asecs där jag varit tvungen att vända när jag kommit halvvägs in i butiken då det är som att åka båt mitt i värsta stormen från mitten och längst in i butiken. Det går liksom inte vara där inne… tänk de som arbetar där… de bara MÅSTE ju känna av det, hujedamig! 

Jag försökte träna på att försöka se saker istället för att bara “känna” när jag var på Husqvarna museum då det gungade som tusan när jag gick igenom en avdelning med gamla kök, ha, ha, ha. Jag gick där fram och tillbaka för att försöka lära mig att se… tyvärr utan framgång… men jag tänker att jag är ju bara 38 år… någon gång borde jag ju kunna lära mig det med?!

Kanske någon mer där ute som känner igen sig i min känsla men inte kopplat vad det är man känner, ha, ha, ha ENERGIER… rätt coolt ändå. Min mediala bekant upplever och ser mycket från andevärlden… det hade ju varit jätteskoj att få göra det… men jag ser inte… bara känner energierna fysiskt i kroppen.  

Lämna ett svar