Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Min historia

Besök av mormor och morfar… 

Natten till att jag skulle fylla år så var jag med om en märklig sak. Jag drömde om att jag satt vid ett köksbord med min mormor och morfar som gått bort några år tidigare. Det som var speciellt med den här drömmen var att det inte kändes som en vanlig dröm…  

Vi satt och pratade, fikade och hade det jättemysigt och så säger de till mig att de vill att jag ska veta att de har det jättebra nu, de har inte längre ont utan mår väldigt bra. Och då vaknar jag med ett ryck… det kändes som de faktiskt kom över från andra sidan… på min födelsedag… av alla dagar på året… med en hälsning till mig, för att berätta att de hade det bra på andra sidan.  

Jag var så tagen av den här drömmen, och trots att det nu är många år sedan, så är drömmen lika tydlig för mig idag som den var då.  

Under många år så har jag hoppats att jag ska få möta dem igen i drömmarnas värld, och varje gång jag ska fylla år så hoppas jag att de ska komma tillbaka… men det har de tyvärr inte gjort. Men det är ett fint minne som jag alltid kommer bära med mig.  

Lämna ett svar