Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / PMS/PMDS / Självkärlek / Träning

Meditationer med änglar

Jag hade ju sedan tidigare börjat snubbla in på guidade meditationer på Youtube och efter min märkliga upplevelse i badet efter Anna-Lenas guidade meditation så började jag leta efter änglameditationer och det blev liksom min ”nya grej”. Varje dag när jag kröp ner i badet så satte jag på en änglameditation. Jag tyckte att det var hur mysigt som helst.

Jag lyssnade även på meditationer där man skulle få möta sina andliga guider samt nära och kära på andra sidan. Jag satte helt enkelt på den meditation som jag drogs till den dagen. Jag riktigt längtade tills det äntligen var dags för mig att krypa ner i badet och få gå in i den här bubblan som gav så mycket ny energi samt en inre balans.

Jag upplevde på liknande sätt som när jag gjort healing på mig själv, att jag kunde kliva upp ur badet efter meditationen med nya insikter och nya idéer så det var många anledningar som gjorde att jag fortsatte bada och arbeta med min inre värld.

Det finns ett helt gäng meditationer på Youtube och här är några av dem.

Lämna ett svar