Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

”Vad tusan hände där?!”

Jag prenumererade under den här perioden på ”Tidningen Nära” som handlar om massa roliga spirituella inslag. Jag läste i tidningen att de även hade en Podd och då blev jag väldigt nyfiken på den och kände att jag ville lyssna igenom deras avsnitt.

Det blev att jag gjorde det när jag badade. När jag inte kände för vare sig meditationer eller healing så var det även rätt mysigt att ligga där i badet och lyssna på ett avsnitt från deras podd. När jag kom till avsnitt 28 så var det sierskan Anna-Lena Vikström som de intervjuade och hon berättade om änglar och hur hon arbetar med änglar.

Ni vet boken jag berättade om i ett tidigare inlägg om Reiki som hette ”Reiki En komplett handbok” som var min mest lånade bok på bibblan?! Det var Anna-Lena som skrivit boken! Så förutom att hon arbetar med änglar så är hon även Reikimaster! Jag minns att jag blev glad av att lyssna på henne och fick lite igenkänning. Hon avslutade intervjun med att köra en änglameditation på ca 10 minuter så det var bara att följa med och guidas in i den.

Precis när hon drar i gång meditationen så är det som mina fötter sugs fast likt magneter i badkarsgolvet. Samtidigt så är det som en våg av värme som sköljer genom hela kroppen och bakom mina ögonlock ser jag regnbågens alla färger och själv sitter jag i chock över vad som precis händer med min kropp samtidigt som jag inte känner mig rädd då det känns som jag omsluts av massvis med kärlek. Mina fötter är så hårt förankrade i badkarsgolvet så om jag velat så vet jag inte om jag hade kunnat lyfta på mina fötter?

Upplevelsen höll på genom de 10 minuter som meditationen var och det var som allt ”släppte” när meditationen var över och jag blev guidad tillbaka i kroppen igen. Såååå märklig och skum upplevelsen. Jag vet att jag med ett stort Leende tänkte ”Vad tusan hände där?!”.

Anna-Lena berättade att hon hade en digital kurs hos Tidningen Nära och när jag klev upp ur badet så kände jag att jag bara MÅSTE spana in den kursen!

Även om jag varit med om att det pirrar och sticker i fötterna och jag sett färger bakom mina ögonlock när jag arbetat med healing och guidade meditationer så var detta något utöver det vanliga.

Det här var starten i att jag ville lära mig mer om änglar. Det är så jag funkar, om jag upplever något märkligt så vill jag lära mig mer om det.

Vad det änglar som låg bakom min upplevelse i badkaret eller vad var det?! Hur är det möjligt? Hur kan man känna så i kroppen? Jag fattade ingenting! Så det behövde jag ju få ändring på!

Anna-Lenas kurs med änglar kostade bara typ 400kr så den investerade jag i och där blev starten för min första änglakurs. Tänk om jag där och då skulle veta vad detta skulle leda till?!

Jag är sååå tacksam att jag fortsatte stigen på mitt sökande mot det okända och mot änglarnas magiska värld!

Lämna ett svar