Andlighet / Änglar / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Var det en ängel eller ett ljusfenomen?!

En kväll i slutet av oktober 2019 var jag ute och sprang, vi bor på landet och det var kväll och kolsvart ute, det enda som lös upp var min pannlampa. Jag sprang förbi ett kalhygge där de hade huggit ner skogen ca 1år tidigare. Jag är inne i mina tankar men så heeeelt plötsligt, som en blixt från klar himmel så lyser det helt plötsligt upp ett stort vitt ljussken där de höga tallarna stått, ljuset är så starkt så det lyser upp HELA kalhygget likt ett tyst fyrverkeri och sedan slocknar det och allt blir kolsvart igen… så hela spektaklet är slut på ca 4-5 sekunder… det första jag tänker är ”var det en ängel?” Det andra jag tänker ”var det något ljusfenomen?” Och det tredje jag tänker ” såg jag verkligen det där eller hittar jag på, hände det verkligen precis? ”.

Det fanns inte en människa så långt ögat kunde nå och allt var knäpptyst på det där sättet som det är mitt ute på landet. Med ett leende på läpparna sprang jag vidare och försökte greppa vad det var som jag upplevt och sett med mina ögon.

Det var sååå konstigt! Även om jag berättar allt för Anders så berättade jag inget om min upplevelse… det var som att den var för konstig… och att den inte liknade något annat som jag upplevt tidigare. Så den här upplevelsen höll jag för mig själv…några veckor till… innan jag var med om nästa sak som blev en milstolpe i mitt liv… men den berättar jag om i nästa inlägg….

Här är kalhygget som sken upp under min löprunda

Lämna ett svar