Andlighet / Änglar / Handeksem/Allergi / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / PMS/PMDS / Självkärlek / Träning

Solen som förändrade mitt liv

Tre veckor senare, den 16 november 2019 är jag ute på en annan löprunda, den här gången är det skymning, solen är på väg ner. Jag är inne på jobbtankar och helt plötsligt som en blixt från klar himmel tänds en GIGANTISK sol precis bakom trädtopparna, den är gulorange och jättestor och jag ser den med mina ögon och får kisa för ljuset är så starkt.

Den lyser i kanske 5–7 sekunder så jag hinner observera den och tänka ” men oj, det är ju en jättestor sol” Jag blundade och tittade igen och solen var fortfarande kvar…

Därefter slocknade den… När den slocknade så stod jag kvar där på grusvägen och fortfarande kisade med mina ögon då solen varit så stark. Det blev som att mina kvarkisande ögon blev mitt bevis för mig själv att det där var inget jag hittade på, solen var där PÅ RIKTIGT, annars hade jag ju inte fysiskt kisat så med mina ögon. Jag till och med blundade och tittade igen och solen var ändå kvar under de sekunderna som den dök upp bakom trädtopparna. Solen var dessutom kvar på himlen längre än vad ljusfenomenet hade varit tre veckor tidigare. Ljusfenomenet slocknade så fort men solen hann jag verkligen se och observera innan den försvann.

Jag började återigen lista ut vad det var som jag hade sett. Jag tänkte på änglar då det var en änglakurs jag bara några veckor innan startat upp.

Jag tänkte på solarplexus (chakrat vid magen) färgen gul som är kopplat till det chakrat, ärkeängel Jophiel var enligt Anna-Lena kopplat till solarplexus och den färgen…. Kunde det finnas en koppling till den ängeln?! Jag kände att solen var på samma ”frekvens” som ljusskenet jag upplevt några veckor tidigare…. De måste hört ihop?! Fågelvägen så hände de här fenomenen inte så långt ifrån varandra och båda var ju på min vardagslöprunda.

Väl hemma var jag så tagen av vad jag upplevt så jag berättade om båda mina upplevelser för Anders som tycker att det var rätt häftigt, men otroligt konstigt, ha, ha, ha. Han ställde några frågor, men visste knappt vad han skulle säga om mina upplevelser, även han hade svårt att greppa vad det var som jag nyss varit med om.

Jag var heeelt i extas och hade såååå mycket energi och kände mig så tagen av solen och händelsen.

Två timmar senare satt vi i bilen på väg till kompisar och jag började berätta om mina änglatarotkort och frågade om Anders inte var sugen att använda kortlek då det heeelt plötsligt slog mig… Jag sa till Anders ” Idag på morgonen la jag tre kort… ett för dåtid, nutid och framtid… mina kort för nutid och framtid tyckte jag stämde och kunde relatera till dem men jag ifrågasatte mitt kort för dåtid… det var SOLEN och ärkeängel Uriel…” jag tackade för kortet men tyckte att det måste vara låååång tillbaka i dåtid då jag tyckte att min dåtid verkligen varit tuff…jag tänkte på min period med PMDS och psykisk ohälsa och att jag haft flera år som jag upplevt som en stor uppförsbacke… så SOLEN och sin glädje, lyckliga resultat, fantastiska nya idéer som den skulle symbolisera kunde jag verkligen INTE relatera till min dåtid… så jag ifrågasatte verkligen det kortet…men tackade ändå för min läggning på samma sätt som jag brukade göra, men “köpte” inte det kortet.

Hur stor är oddsen…?!  Att jag på morgonen den här dagen drog ett kort med SOLEN och Ärkeängel Uriel och att jag typ 9 timmar senare såg en gigantisk SOL bakom träden… solen var ju på himlen men inte så högt upp på himlen/rymden utan inom vår sfär… på samma sätt som ljusfenomenet jag sett några veckor tidigare.

Ha, ha, ha…. inte så snygg bild, ritade i min mobil. Men bara för att visa ungefär hur stor solen var och var den “tändes”. Nu har de tagit ner massa skog så när jag var med om händelsen med solen så stod det en hel del tallar här. På min snygga ritning så kan man ändå kanske föreställa sig att den var på himlen, fast inom vår svär… alltså inte så högt upp på himlen utan bakom trädtopparna och sedan en bit upp på himlen…. och den var jättestor!

Nu när jag ser kortet idag så förstår jag att “de” hade rätt…. som alltid… det är bara jag som “kanal” som kan ha fel… Då var jag ju dessutom ny på att lägga kort… och allt man tränar på blir man ju bättre på… likaså är det med kortläggningar och att tolka kort. Där jag befann mig just då så hade jag ju blivit fri från min PMDS och nått lyckliga resultat. Jag hade fantastiska idéer som ledde mig in på Reiki, healing, meditation, andningstekniker, bättre kost, kemikaliebantning, yoga, änglar med mera. Men i mina tankar som jag befann mig då när jag drog kortet så såg jag inte mitt liv på det sättet utan var mer bitter över alla motgångar jag varit med om och därav köpte jag inte kortet där och då. Tänk vilka vägar livet kan ta en in på… bara man är öppen för att förändra sig själv och sina tankar.

Lämna ett svar