Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Änglaterapeut

Jag minns känslan när jag loggade in på Svenska Healingskolan och såg ALLA roliga kurser som jag nu hade tillgång till. Det var som en stor godispåse och jag visste knappt var jag skulle börja?! Jag ville ju lära mig ALLT på en gång. Men som tur var så hade Therese en studieplan, men jag var så ivrig så innan jag ville börja följa den så ville jag kolla igenom allt material en gång för att sedan börja följa hennes studieplan och då ta det i lugnare takt, ha, ha, ha.

För mig var det en bra strategi för varje kurs jag kikade igenom så fick jag fler pusselbitar i mitt pussel att försöka förstå det här flummiga och roliga som jag arbetat med under några år.

Kurser som fanns till godo var Änglakommunikation, Änglahealing med chakrabalansering, Änglakortstolkare, 12-Chakrasystemet, Attraktionslagen, Energisskydd och rening, Marknadsföring för ljusarbetare, Psykologi och livsfilosofikurs för änglaterapeuter, coaching för änglaterapeuter. Därefter så har hon skapat fler kurser som jag fick tillgång till, bland annat Indigo & kristallbarn- nya tidens personligheter, 4 veckor till mer självkärlek, Lilla kristallkursen och Spå dig själv för 2022.

Jag minns att jag fick lite panik över hur omfattande Änglaterapeutkursen var och att det var mååånga examinationsuppgifter och i första anblick så förstod jag knappt hur jag skulle klara av dem?! En kurs var “Änglahealingmassage” där man arbetar med lymfmassage och man skulle då massera kunder och berätta om hur man gjorde samt filma när man masserade och skicka in filmerna till Therese… Fy tusan… här var jag utanför min comfort zone… men jag tänkte att jag får ju ta det när det kommer… men den kursen kändes som en riktig surdeg, ha, ha, ha.

Jag tänker framöver att jag ska berätta lite om kurserna. Jag höll på med dem i 1,5 år innan jag blev klar… men jag hade ingen panik att bli ”färdig” Änglaterapeut” så när Therese släppte nya kurser inom ”EFT- Tapping” så nappade jag på det med… Så planen är att jag även ska bli EFT-Tapping- terapeut, ha, ha, ha- sååå roligt!

Jag pratade med en kollega för ett tag sedan, hen frågade hur det gick med min utbildning… jag sa att jag egentligen var klar men att jag hade köpt till en kurs för jag ville dryga ut min utbildning lite, ha, ha, ha. Hen jämförde det då med att man pluggat klart på universitetet/högskolan men så valde man till någon extra kurs så man kunde fortsätta hänga med kåren, ha, ha, ha, klockren liknelse tyckte jag! Precis så är det för mig!

Nu idag så har Therese släppt nya kurser som med verkar superroliga. Hon skrev i ett mejl att om man redan gick Änglaterapeututbildningen så kunde man höra av sig för att få ett specialpris på de nya kurserna. När jag köpte min utbildning till att bli Änglaterapeut så kostade det hälften så mycket som det gör idag. Då var utbildningen rätt ny och i takt med att Therese skapar fler kurser som de nya Änglaterapeuterna har tillgång till så blir självklart även den utbildningen dyrare.

De här kurserna har varit superbra för min personliga utveckling. På samma sätt som att Reiki gjorde ett stort avstamp i mitt liv så har Änglaterapeut utbildningen gjort det med. Jag tror att den med hjälpt till att bibehålla min stabilitet i mig själv och stärkt mig på alla plan och jag kommer vara evigt tacksam att jag valde att investera i utbildningen och mig själv.

Jag gillar änglar och att de inte är bundna till någon religion. Ibland frågar elever om jag är kristen… jag tycker att det är jättesvårt att svara på… mycket av det jag upplever och har upplevt går ju inte riktigt hand i hand med kristendomen… men jag är döpt, konfirmerad och gift i Svenska kyrkan och jag bidrar till kyrkoskatt (ha, ha, ha). Jag känner inte att jag måste tillhöra en religion och ett ”fack”, jag älskar friheten att inte ha något tak eller ramar på min tro… Om man pratar religion så vet jag faktiskt inte var jag skulle höra hemma? ha, ha, ha, men spelar det någon roll? För mig är inte det viktigt!

Jag får ibland även frågan om jag tror på Jesus, ha, ha, ha… även det är en svår fråga tycker jag… men jag tänker “ingen rök utan eld”… så jag kan faktiskt tänka mig att Jesus faktiskt har funnits och gått här på jorden och om lilla jag kunde få uppleva en gigantisk sol på himlen så vem vet vilka mirakel han var med om när han gick på jorden?! Jag tänker mig honom som en uppstigen mästare… ihop med Buddha, Jungfru Maria och ett gäng till… Men jag vet inte… det är svårt att veta kring saker man själv inte upplevt… så jag håller det öppet, ha, ha, ha. Men man kan ju spekulera och fundera… men om jag framåt i livet snubblar över någon av dem, så kommer jag skriva om dem i bloggen, ha, ha, ha.

Jag älskar att ha ett öppet sinne utan begränsningar och med en enorm frihet att utforska allt som har med det andliga att göra… men även båda fötterna stabilt förankrade på jorden utan att sväva i väg för mycket. Jag gillar frasen ”tänk om…” utan att nåla fast mig i ”sanningar” baserat på gamla skrifter eller vad andra säger är sanning för dem. Jag känner inget behov av att tillhöra någon andlig förening eller träffa folk i grupp och diskutera min tro… Jag trivs bara med att få vara jag, precis så som jag är…. sådär som en härlig andlig och lite flummig person. Jag baserar min tro på mina upplevelser och änglaenergier är något jag upplever, hur coolt är inte det?! Jag tycker dock att man ska följa sitt hjärta och göra det som är rätt för en själv då blir det nog bäst för var och en av oss.

Tänk om kärlek kunde vara en religion… då kanske jag hade kunnat haka på den, ha, ha, ha…. Tänk om alla kände kärlek till sig själva, till andra, till planeten…. då tror jag inte det funnits krig… och vi hade kanske gemensamt gått ihop på planeten för att se hur vi tillsammans kan rädda den och skapa den värld vi vill leva i och som vi vill lämna över till nästa generation. Hur fint vore inte det?! Mer kärlek till folket!

All kärlek till er!

Lämna ett svar