Andlighet / Änglar / Boktips / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

The Formula

Nu på måndag den 21 november drar Younity Sweden igång en gratis introduktionskurs med Dr Joe Dispenza. Han kommer få ta lite mer plats i bloggen framöver då jag läst hans intressanta böcker “Bryt ovanan att vara dig själv: hur du förlorar medvetandet och skapar ett nytt”, “Hitta din övernaturliga kraft: hur vanliga människor lyckas med det ovanliga” och “Tänk dig frisk: Lär dig framkalla placeboeffekten med dina tankar och läk dig själv”.

Joe pratar mycket om hur våra tankar styr vårat mående och om vi förändrar våra tankar så kan vi förändra vårat liv. Vi kan genom att ändra hur vi tänker skapa en ny framtid och läka oss själva, det är från tankarna allt startar. Han menar på att många tankar vi tänker idag är samma som vi tänkte igår, förra månaden och kanske förra året med… hur ska vi skapa förändring i vårat liv om vi har samma tankar? Vi måste aktivt föra in nya tankar för att förändring ska ske.

Tankar skapar känslor i kroppen och beroende på vilket tankemönster vi har så har vi olika fysiska upplevelser. Jag har varit inne på det ett gäng gånger tidigare i bloggen och kommer ta upp det många gånger framåt i bloggen med. Jag tycker att det är otroligt intressant när man väl stannar upp och reflekterar över det. Tankarna man har kan ju fullkomligt äta upp en inifrån och dränera en med energi samtidigt som när man har tankar med hög energifrekvens kan göra att man skuttar runt och bubblar av glädje och livslust. Tänk ändå vad sina tankar styr vårat mående! Helt galet mycket när man tänker efter….

Han pratar även om när man gör ett sådant här inre arbete kan leda till att man är med om “mystiska upplevelser”… men har aldrig hört vad han menar om det, vilken typ av “mystiska upplevelser”… Jag själv upplever ju att i mitt inre arbete så har jag ju varit med om en del skumma saker… som jag även berättat om i bloggen… undra om det är sådana “mystiska saker” som han refererar till… undra hur vanligt det är?! Bara det att folk kanske inte brukar prata om det… av rädsla för att verka knäppa? Ha, ha, ha… Tänk… i framtiden kanske man går runt och berättar om sina mystiska upplevelser som om det vore vardag? och inte knäppt alls… bara ett naturligt inslag i livet, ha, ha, ha. Det vore något!

Det verkar som gratismaterialet kommer vara tre lektioner och två meditationer, materialet verkar vara drygt två timmar långt.

Info om kursen från Younity Sweden
Info om kursen från Younity Sweden
Info om Dr Joe Dispenza från Younity Sweden

Här är en kort video inför kursen “Tror du på dina tankar”.

Här är en annan kort video inför kursen.

Här kommer anmälningslänken om du vill haka på!

Lämna ett svar