Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Änglakommunikation

Jag hade ju gått gratiskursen hos Svenska Healingskolan som pågick under fyra dagar gällande att bli en bättre änglakommunikatör och den här kursen var fortsättningskursen till den. Här fick man ta del av föreläsningar gällande änglar och hur man kommunicerar med dem. Hon hade även lagt ut en bild för att förklara de olika dimensionerna. Det här tyckte jag var intressant! Hon menar på att:

Den första dimensionen är mineralriket där stenar och kristaller är.

Den andra dimensionen är växter, som växer av ljus då den sägs innehålla spirituell visdom och information.

Den tredje dimensionen hör vi människor till, där vi är mer i vårt ego och materialistiska, här är vi inte särskilt andliga… livet är lite mer av en kamp och vi befinner oss ”bara i kroppen och i huvudet”.

Den fjärde dimensionen finns människor och hästar? (djur) som är mer spirituellt öppna och står för ovillkorlig kärlek, man är intuitiv och medkännande och har en öppenhet för andra dimensioner.

Den femte dimensionen är när vi lärt oss livsläxor, vuxit andligt och börjat acceptera att vi är själar i en fysisk kropp. Vi vet att vi alla är sammanlänkade rent energimässigt. Vi lever efter vårt livs syfte och vi hjälper andra följa sina syften. Vi söker godhet hos allt och alla och vi ser andra med kärlek. Vi släpper de rädslor och blockeringar vi har.

Den sjätte dimensionen har vi nått ”upplysning” och vi behöver inte reinkarneras mera. Vi har vuxit till en stor andlig mognad och vi kan få arbeta som vägledare för andra på jorden.

Den sjunde dimensionen är högre uppstigna mästare och änglar, hit når man efter andlig mognad och alla läxor man gått igenom efter sjätte dimensionen.

Ja… vad ska man tänka när man läser sådant här? Jag är fortfarande lite tudelad… men ändå tänker jag ”tänk om det är så det funkar?!”. Är det därför jag har en sådan ”störning” när det kommer till växter, ha, ha, ha (skrev om det i inlägget växter i hemmet). Jag kan typ inte slänga en växt som lever, det är som att jag tycker synd om den… så växter som är halvt döda eller börjar bli riktigt fula ställer jag ut i vår gäststuga… ibland dör de där ute… men jag försöker ändå hålla dem vid liv, ha, ha, ha. Även när jag springer eller åker förbi ställen där de hugger eller huggit ner träd… så blir jag liksom ledsen inombords och det känns typ som en massaker… Är det därför jag har en sådan här störning? Att växter har någon spirituell visdom som min själ har koll på? Och att det är därför jag känner som jag gör? Jag har aldrig riktigt förstått varför jag haft/har den här störningen? Ha, ha, ha.

Jag kan ju se ett skifte i mitt eget liv när jag kollar på de olika dimensionerna… det är som att jag ser världen med ljusare ögon och med mer kärlek idag. Jag upplever även att jag kan få en känsla av människor jag möter vilken ”dimension” deras själar befinner sig i. Jag tror att ni med kan placera människor i er omgivning i olika ”fack” var de befinner sig själsligt?

En annan intressant del som man fick lära sig i kursen var att enligt Therese finns det även olika sfärer/ nivåer och indelningar kopplade till änglar och det ”gudomliga”. Uppdelningen ser ut så här:

Längst upp är ”Gud”, skapelseenergin… även det jag kalla ”Universum”.

Nedanför den kommer ”serafer, keruber och troner”.

Under den kommer ”Herradömen, krafter och makter”.

Under den kommer ”Furstendömen, Ärkeänglar (som rör sig fritt i alla sfärer) och änglar”.

Jag var efter jag läst om detta tvungen att höra av mig till Therese och berätta om mina upplevelser med ”ängeln/ljusfenomenet” och om ”solen” (som jag skrev i tidigare inlägg). Som svar fick jag att hon menade på att änglar brukar ha en mindre energi, de brukar var lite större än vi människor (mellan 3-5 meter stora) och det stämmer bra överens med vad jag med hört från andra källor. Hon trodde att det jag upplevt var från nivåer över änglarna… men att jag själv har svaret inombords, ha, ha, ha… det här är en ”klassiker” när man arbetar medialt/spirituellt… man ska tydligen alltid själv sitta på alla svar… och idag vet jag att hon och de andra har rätt.. men ibland vill man bara att någon annan ska berätta för en vad som är vad eller vad man ska göra.

Min känsla gällande ”solen” är ju att det var en koppling till Ärkeängel Uriel… men att Uriel (som kan röra sig mellan sfärerna) samarbetade med en sfär högre upp och det var därför energin var så stor och stark. Jag tror ju även att ljusfenomenet som jag såg några veckor tidigare med är kopplat till en Ärkeängel och min känsla är att det kan ha varit Ärkeängel Mikael…?  Men det är bara en spekulation… och säkert inget jag någonsin kommer få svar på?

Ändå sjukt coolt. Tänk om det faktiskt är så här saker hänger samman? Tänk om detta är kärnan i alla religioner? Tänk om det startade så här och sedan har människan tolkat det i olika skrifter och att man grupperat sig till en religion som man känner sig hemma med och som man tror på?

Ja, utifrån mina upplevelser så kan ni säkert förstå att jag är och har varit nyfiken kring att ta reda på/ lära mig om hur det skulle kunna hänga ihop. Det hade varit intressant att få ta del av vad som står om änglar i olika religioner. Hur deras upplevelser / texter är kopplat till ärkeänglar. Jag har frågat några som är aktivt troende och kristna…. Men de jag har pratat med har inte varit så pålästa om just änglar. Men om jag får reda på mer framöver så kan det bli ett eget inlägg om det.

En del av mig sitter och garvar åt det här inlägget… det känns ju liiite knäppt och knasigt… Tänk… om jag skulle sitta här och diskutera Jultomten och hans renar… att han faktiskt bor på Nordpolen… och att jag såg honom flyga i luften ha, ha, ha… jag fattar ju om folk får samma tankar och känner samma känslor kring mina inlägg om änglar, ärkeänglar, olika dimensioner, herradömen, serafer med mera… Men även om det kan låta hur knäppt som helst… så har jag med öppenhet försökt få klarhet i ”solen” och ”ljusfenomenet” som jag faktiskt såg… med mina ögon… och sedan får väl folk tänka och tycka som de vill om det hela, ha, ha, ha.

I den här kursen fick man i uppgift att börja lägga märke till ”änglatecken/änglabudskap” i vardagen. Nämnde det även i förra kursen. Det är ofta jag lägger märke till siffror… Typ att jag kollar på klockan och den är 11:11, 22:22, 2.22… sista halvåret så är det sjukt vanligt att jag tittar på klockan 11.27… min födelsedag (27/11). Jag ser även fjädrar dagligen. För några veckor sedan när jag kom ner till köket på morgonen så låg det en fjäder mitt på köksgolvet, då hade jag ändå dammsugit kvällen innan. För några veckor sedan låg det en fjäder på golvet i korridoren i skolan som jag passerade, eller när man ibland öppnar garderoben och så ligger det en fjäder där… på golvet… eller på löprundan… ni vet när man springer och är i sina tankar men vipps så dras blicken nedåt och där i blickfånget ligger det en stor vit fjäder… eller när jag öppnar bildörren och ska in i bilen… och så möts man av en fjäder där… Vi var på Tabergs topp och fikade för några helger sedan och när jag stod där på toppen så kommer det en liten grå fjäder från himlen som långsamt singlar ner och lägger sig framför min fot, jag tittar upp i luften och liksom följer fjädern när den långsamt tar sig ner på marken, men jag ser ingen fågel… bara en klarblå himmel… Jag älskar fjädrar av alla de slag! Även fjädrar skapar lite vardagsmagi.

Man kan även se hjärtan i naturen… vattenpölar som formar sig till ett hjärta, en sten med en hjärtform… man tittar upp mot himlen och molnen formar sig till ett hjärta… Ja, sådana tecken kan man med se.

Jag älskar låttexter, det är med rätt vanligt att jag möts av en text som spelas på radion som med kan kännas som ett tecken… eller att det helt plötsligt kommer en låt för mitt inre…jag försöker stanna upp då och ta till mig mitt tecken.

Då jag är klarkännande så har jag blivit bättre på att lyssna in på hur saker känns i kroppen och framför allt lita på den känslan. Det har med den här och de andra av Svenska Healingskolans kurser hjälpt mig med. Hur är känslan i kroppen när man säger ”ja” och vill någonting… kontra känslan när man känner ”nej” och inte vill något… Bara där kan man ju tydligt känna ett skifte i kroppen. Therese hade i kursen ett gäng övningar där man kan träna upp den här förmågan.

Förutom att kommunicera med änglar via änglakort så fick vi i den här kursen träna på att använda pendel. Jag hade sedan en tid tillbaka köpt en pendel i Rosenkvarts men hade inte kommit i gång att använda den. Jag tyckte det var svårt, men under den här kursen så började jag ge det ett försök.

Therese visade hur man kan arbeta med pendeln och det såg inte så komplicerat ut och det verkade väldigt skoj.

Therese introducerade även hur man kan använda sig av automatskrift… när man sitter med block och penna och ”kopplar upp sig” och låter liksom pennan gå av sig självt… jag testade detta… men tyckte det var sjukt svårt… jag fick till något ord, men inte mer än så… och det tog rätt mycket tid… så det kändes inte som en metod för mig… men vem vet? Jag kanske kommer älska metoden i framtiden?! Ha, ha, ha.

Som examinationsuppgift så skulle man ge änglabudskap till Therese där man skulle använda sig av någon form av verktyg och man fick inte använda sig av änglakort… shit, det här var en riktig surdeg för mig… jag kände ju att änglakort var ju typ bara det enda jag ”kunde”. Verktyg man kunde använda var exempelvis pendel eller automatskrift… men kände inte att jag behärskade dem så bra så att jag skulle kunna klämma fram massa budskap till Therese, ha, ha, ha… PANIK!… så det tog ett tag innan jag gjorde klart den här kursen… den låg typ klar… bara den lilla examinationen kvar…. Men så en dag så köpte jag boken ”Emotionskoden” och i den så fanns det en metod där man med pendel kunde hitta instängda emotioner… Jag hade testat den på mig själv och satt chockad över hur pricksäker den var… så tänkte att jag borde kunna använda mig av den för att ge budskap till Therese?!

Sagt och gjort så gjorde jag det och blev godkänd på kursen! Hurra!!

Emotionskoden… ja, den kommer jag berätta om i nästa inlägg… hoppas du vill haka på när jag berättar om den!

Lämna ett svar