Boktips / Min historia / Självkärlek / Träning

Lifestyle planner

I inlägget “Journaling” så berättade jag att jag hade köpt boken “Lifestyle planner: stark inifrån och ut på 12 veckor” av Kristina Andersson och Erika Kits Gölevik. Men jag hade inte hittat något exempel på hur boken såg ut inuti så jag skulle återkomma om den boken.

Jag har inför 2023 köpt på mig flera “journaling” böcker och visste inte vilken av böckerna som skulle bli först ut. Men efter att jag suttit med alla böckerna och läst och känt in dem så landade jag på den här boken!

Som många andra så brukar jag med tappa lite rutiner i december, samtidigt som jag privat haft en utmanande höst och då med haft sämre energi än vad jag normalt brukar ha. Men nu är allt bra igen, alltså riktigt, riktigt bra igen!! Och jag är sååå lycklig och tacksam för det!! Hurra!!

Jag fick en tår i ögat när klockan slog in på tolvslaget 1/1- 2023. Det är med stor kärlek, lättnad och hoppfylldhet jag går in på det nya året och jag välkomnar det med öppna armar!

Så av många anledningar så kände jag att den här boken sitter som handen i handsken just nu!

Här kommer lite bilder på boken så vet även ni vad man arbetar mot och hur den ser ut! Den är såååå fin och sååå klok!!

Det känns riktigt lyxigt att få ge sig själv en sådan här bok, snacka om att ge sig själv lite extra kärlek i livet. Du och jag är ju värda det bästa! Och det här är ett av mina sätt att ge mig själv det bästa. Att varje dag ha en stund där man planerar sina mål och visioner underlättar något enormt att faktiskt hålla det man lovar till sig själv. Kanske detta är en bok som skulle passa dig med?!

All kärlek till dig från mig! / Johanna

Lämna ett svar