Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Omfamna dig själv

Jag måste bara tipsa om den här 21-dagars gratiskursen med Louise Hay som Younity Sweden anordnar. Den startar 13 januari och pågår fram till 2 februari.

Varje morgon får man ett mejl med en länk till dagens lektion. Man har 24 timmar på sig att se klart dagens lektion. Varje lektion är kort så oavsett om man känner att man har tid för det eller ej så borde nog alla hinna med att gå kursen?! Varje dag i kursen ska ha ett visst tema och det innehåller kloka ord, övningar och en meditation.

Jag tror att detta är samma kurs som jag gick för något år sedan?! Jag till och med köpte kursen för en billig peng efteråt.

Jag kommer återkomma om kursen och Louise Hay senare i bloggen då jag läst hennes fina böcker med. Hon har tagit fram metoder inom ”självhjälp” där man arbetar med att stärka sig själv inifrån och ut och lära sig älska sig själv. Man riktigt boostar sin självkänsla med hennes metoder och det är sååå härligt när man kommit till en punkt där man från hjärtat älskar sig själv och tycker att man är värd det bästa på alla sätt. När man själv har en sådan känsla så smittar det även av sig på sin omgivning och hur man ser på livet och andra människor. Man känner mer kärlek till livet och hur underbart är inte det?!

Det är fint när man ser på sig själv med ömhet och medkänsla när livet ibland stormar och att ändå älska oss själva. Många av oss behöver träna oss i att bygga upp vår självkänsla och det är sällan något som bara kommer av sig självt… man behöver mer medvetet få in sådana tankar i våra hjärnor för att på så sätt stärka oss själva.

Hon är särskild känd för sitt ”spegelarbete” eller ”mirror work” som det heter på engelska där man arbetar med sin spegelbild och affirmationer. Känns kanske lite skumt till en början, men det är oerhört effektfullt. Tror jag nämnt det tidigare i bloggen när jag började arbeta upp min självkänsla? Om du hakar på den här 21-dagars kursen så kommer du med få testa på den metoden.

Även om jag gått den här kursen tidigare… och har kursen… så kommer jag passa på att haka på det här tåget med, sådant här arbete kan man aldrig få för mycket av.

Louise Hay gick bort 2017 men hennes kurser, böcker och metoder lever kvar fortfarande, hur fint är inte det?!

Hoppas du hakar på du med! Här kommer länken till gratiskursen!

Här finns ett kort videoklipp om “Vikten av hur vi startar vår dag”.

Här finns ett kort klipp om att det är viktigt att medvetengöra sin inre dialog, det är ju starten i att börja förändra vilka tankar man har om sig själv och omvärlden.

All kärlek till dig från mig! Kram/ Johanna

Lämna ett svar