Min historia / Självkärlek / Träning

Icebug- Löpning på vackra vintervägar

Jag måste bara tipsa om Icebugs löpardojor! De är så jäkla bra! Man kan springa på de halaste och isigaste vägarna utan några som helst problem vilket gör att man kan springa året om och uppleva ALLA skiftningar som vädret och naturen ger oss. Så himla magiskt!

Jag har haft mina skor i fyra år nu och jag älskar dem lika mycket nu som då. Vanliga löpardojor brukar jag byta efter ca 1 år då jag slitit ut dem samt att gummit i sulan blir sämre med tiden. Men jag upplever att de här håller längre. Det är ju så få veckor varje år där det är snö och is på vägarna och det är ju en annan typ av löparsko än ”en vanlig”. Jag köpte mina på rea för 1160kr så det är väl investerade pengar!

När jag är ute och springer i snöstorm så känner jag mig som ”Elnour”, ha, ha, ha, ha…

Har ni sett det här störtsköna klippet?!

Just nu kan man få hänga på att träffa Elnour i ”Mauri- Vad hände sen” (del 5), ha, ha, ha rätt roligt det med! Jag länkar det avsnittet här om du vill kika på det!

Tillbaka till skorna! Under gårdagens storm så hade vinden liksom polerat isen och den var egentligen snorhal, men med mina superdojor med infällda dubbar så märktes det inte av ett jota! Då blev jag återigen påmind om vilka grymma skor jag har, så därav var jag bara tvungen att tipsa om skorna i bloggen med! Jag vet att jag tipsade om dem för ett år sedan på mitt Instagram, tror även att jag för länge sedan tipsade om skorna när jag skrev inlägget om löpning?! Men de är helt klart värda att få ett eget inlägg i min lilla blogg.

Jag känner en njutning av att springa i alla väder. När det ösregnar eller när jag springer i snöstorm så är det sååå mysigt att bädda in sig i flera lager med kläder. Det känns typ som man är inbäddad i en filt när bara ögonen kikar fram och man känner sig riktigt omhuldad. Det händer aldrig att jag tittar ut och tänker “usch vilket väder, ska jag verkligen ut och springa i det?!” Sådana tankar har jag aldrig utan det är bara att ta på sig sina kläder och ge sig ut… som uttrycket säger “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”, ha, ha, ha. Så sant, så sant!

Löpning är för mig något mer än att man bara är ute och springer, det är så otroligt läkande och meditativt och det är väl säkert därför det varit på mina löprundor jag varit med om de häftigaste mediala upplevelser jag kunnat drömma om. Men dem har jag ju redan berättat om i bloggen, undra om jag någon gång kommer uppleva något liknande igen?! Ja, den som lever får se, ha, ha, ha.

Löpningen är verkligen ett lifehack för att inte bli helt knäpp, det är såååå balanserande att komma ut och “springa av sig” sin energi eller att få energi om man känner sig nedstämd och har brist på energi. Att kanske för första gången på hela dagen andas och fylla lungorna med friskt syre. Det är som om man kommer tillbaka till sig själv och grundar sig genom löpningen.

Jag är sååå tacksam över mina Icebug skor! Älskar dem! Här kommer lite bilder från min “vardagsrunda”, det är verkligen jättefint här ute på landet, ibland känns det som man springer i en vacker tavla!

Kram till er! / Johanna

Lämna ett svar