Boktips / Min historia / Självkärlek / Träning

Moodboard & Målbild

I min skrivbok ”Lifestyle planner: Stark inifrån och ut på 12 veckor” så skulle man göra en Moodboard kring saker som får en att må bra och liksom le inifrån. Sådant som man vill ha i sitt liv helt enkelt och som man mår bra av på riktigt.

Det kändes fint att sätta sig ner och skapa sin egen moodboard och vad man vill ha in i sitt liv, saker som är så lätt att tappa men man mår så himla bra av.

Man skulle i boken även skapa sin målbild kring vad det är man längtar efter och vad ens mål är. Målet är att skapa en tydlig bild hur det ska kännas när man kommit fram till sitt mål? Hur man mår, hur man känner sig? Hur man ser ut? Hur det känns i kroppen.

Om det känns tungt under resans gång så kan man gå tillbaka till sin målbild eller moodboard för att få ny kraft och ny energi.

Hur skulle din moodboard eller målbild se ut?!

Kram / Johanna

Lämna ett svar