Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Själsgrupper

Therese på Svenska Healingskolan har satt ihop en jättefin kurs där hon berättar rätt djupgående om olika själsgrupper/starseeds.

Jag hade aldrig hört talas om detta innan den här kursen och jag vet ju inte riktigt om det är sant och på riktigt… men jag tycker ändå att det är intressant… som så mycket annat… tänk om… ?!?! Jag tror dock att kursen kommer försvinna snart då hon just nu rear bort den ihop med några andra kurser?!

Therese menar på att förutom ”jordänglar” som jag pratade om i tidigare inlägg så finns det själsgrupper som kommer från andra solsystem… när jag hör det så tänker jag på de barn och ungdomar som är oerhört kräsna med maten, vissa har ju till och med diagnosen ”selektiv ätstörning” och äter enbart ett fåtal saker… Många barn har ju ett selektivt ätande och är något som tränas bort/ blir bättre med åren… Tänk om de här barnens själar kommer från en annan planet?! Tänk om de kommer ner till jorden och tänker ”Fy tusan!! Vad är det för käk man äter på den här planeten?! Den går ju bara inte att äta… Vad är det här för folkslag som kan peta i sig så oätliga och märkliga saker?!! Ha, ha, ha, ha… ja… då kan man ju få en ytterligare aspekt på varför de är så kräsna… ändå en rätt intressant och rogivande tanke *fniss*.

En annan sak jag tänkt på när det kommer till själsgrupper är att ibland hör man folk säga ”När jag var liten och gick i skolan då fanns det inte lika många med diagnoser som det verkar finnas idag”… Antingen så fanns det då med, bara att man hade mindre kunskap om de olika diagnoserna eller… tänk om… att det är nya själar från andra solsystem som gör att de här barnen/ ungdomarna är här… för att vi ska lära av dem… och dem av oss?! Spännande tanke den med!

Okey åter till själsgrupper! Therese menar på att det finns några olika och man kan läsa om dem på olika forum så har tänkt länka till några fler ställen längst ner i blogginlägget. Det blir ett hyfsat kort inlägg och om man vill veta mer så kan man ju gå kursen på Svenska Healingskolan eller fortsätta sitt sökande.

Blue Rays

Man brukar säga att de här själarna kom till jorden på 50–60-talet. Många av de här själarna utmärker sig för de är konstnärliga, högkänsliga, empatiska, introverta och har lätt för att få kontakt med andra sidan, änglar, guider med mera. Det är inte helt ovanligt att deras humör och mående kan skifta snabbt och det kan på minna om bipolaritet. Inte helt ovanligt att de föds in i familjer med trauman av olika slag och detta för att kunna växa, utvecklas och lära som själar på jorden. De är känsliga själar… lite som jag själv… och är känsliga för bland annat kemikalier och ljud. De kan snappa upp andras tunga energier och är väldigt måna om andra.

Indigos

Många indigos kom till jorden under mellan 1960–1970- talet… men många fortsatte komma även under 80- och 90-talet. Inte helt ovanligt att de har någon Blue Rays som förälder.

Men till skillnad från Blue Rays så är det lite mer fart i de här och många av dem påminner lite om en ADHD-personlighet. De är många gånger nytänkande individer som med kan ha en konstnärlig ådra. Som alla av de här själsgrupperna så är de med inkännande och kan känna av både det ena och det andra. De har kvicka hjärnor och tar in mycket vilket kan leda till att de har svårt att koncentrera sig.

De har lätt för att säga sitt ord och stå upp för sin sanning och det som är rätt och det kan leda till att de hamnar i bråk med andra. De kan ha en rebellisk personlighet och sticker många gånger ut från mängden. De är många gånger andliga, men har ofta svårt för religioner.

Kristallbarn

Kristallbarn har många gånger Indigos som föräldrar eller far/mor-föräldrar som var Blue Rays och kom till jorden i slutet av 1980-talet eller i början på 1990-talet och framåt.

Det är vanligt att kristallbarn har utmärkande ögon, de kan ha stora ögon och många gånger är de blå, nästan isblå i färgen. Det kan nästan kännas som de kan se igenom en med deras blick. Men det finns kristallbarn med andra ögonfärger men alla har något speciellt med deras blick.

De är lugnare än Indigos och vill på ett mer ödmjukt och kärleksfullt sätt förändra världen medan Indigos är mer som ”krigare”. De mår dåligt om andra höjder rösten och det är väldigt jobbigt för kristallbarn om andra bråkar. De kan kännas ”lillgamla” i sitt sätt att vara och är väldigt känsliga för låga energier, ännu känsligare än Indigos.

De är med högkänsliga som alla själsgrupper är. De älskar, djur, växter, kristaller och natur. De månar med för alla människors lika värde och tycker inte det ska spela någon roll vad folk har för olika bakgrund, läggning, kön, hudfärg och så vidare, de ser ljus och kärlek i andra människor och sprider det omkring sig. De är med konstnärligt lagda och har med en förmåga att kommunicera med andevärlden, änglar och guider. De är med känsliga för kemikalier i hår och hudvårdsprodukter, gifter i mat, stress, dålig kost, andra människors mående med mera. Om ett kristallbarn rör på en annan så kan den känna av allt från den andra personen och hur den mår… både fysiskt och psykiskt. Vissa kristallbarn kan på grund av sin känslighet ogilla fysisk beröring.

Inte helt ovanligt att kristallbarn har lite mer autistiska drag eller ADD-drag… de har många idéer men kan ha svårt att ”komma i gång”.

Hmmm… det är nog den här sorten jag själv kan relatera till… jag är född 1983… så året kan med stämma rätt så bra. Jag har ju inte heller några ADHD-drag i min personlighet… mer autistiska drag om jag skulle passa in min personlighet på någon av diagnoserna, ha, ha, ha.

Regnbågsbarn/ Diamantbarn

De kom till jorden under 2010-talet och framåt. De har svårt för gamla könsroller och är mer ”könsneutrala”. De gillar att utmana de normer som finns och vill bryta normmönster, kanske om man är kille så trivs man att sminka sig eller bära kjol… varför skulle man inte kunna det?! Eller som tjej kanske man vill klippa av håret i en kort frisyr och inte vara så feminin i sitt uttryck. Alla människor är lika mycket värda och det är förhållningssättet är viktigt för regnsbågsbarn.

Många tycker att man bli ju kär i en person och då spelar det inte någon roll vad personen har för kön. De liknar Indigos i deras personlighet och är mer framåt. Även de är högkänsliga och kreativa. De har mycket energi och är sprudlande i deras personlighet.

Gyllene barn

De kom till jorden ungefär från 2015 och framåt. De är med känsliga för intryck och trivs bäst i lugna miljöer. De är ofta tidiga i tal och gillar att läsa och är bra på att läsa och försvinna in i böckernas magiska värld. De är nyfikna själar som vill veta mer och lära sig mer. De har ett otroligt bra minne och minns detaljer som andra inte brukar minnas. De är med kreativa och nytankande. De har mycket energi och är alltid i gång, om det inte är så att de hittar något intresse som fängslar dem… då kan de sitta med det och gå in i sin bubbla hur länge som helst. Man kan se dem med som lillgamla.

På Lotusblommans hemsida kan man läsa ännu mer om Indigo, kristall- och regnbågsbarn.

På Zätas inre hemligheter kan man läsa mer om Indigo. Kristallbarn.

Helena Magdalena skriver om Blue Rays, Indigo, Kristall- och diamantbarn här. Hon har en annan sida här där man kan läsa lite mer.

Steg för hälsa har med en artikel om Indigo och Kristallbarn.

Hos Auratransformation kan man läsa mer om Kristallbarn. Indigobarn. Gyllene barn.

Christina Grossi har med en artikel om Kristallbarn. Indigobarn.  

Christina Diven har med skrivit om Indigo och Kristallbarn.

Det är spännande när man börjar se människor som själar… jag funderar en del på vad det är för själar som andra har och var de kommer ifrån… det kan vara elever jag möter i skolan… eller mina egna barn… Jag kan tänka mig att du precis som jag har fått upp människor för erat inre som skulle kunna passa in på respektive själsgrupp… ja… tänk om…?!?!

På samma sätt som att det kan vara skönt att få en diagnos om man känner ett behov att ta reda på varför man funkar som man gör eller för att kanske trycka på att få mer hjälp i skolans värld så kan de här själsgrupperna göra att man får en ahaupplevelse eller en förklaring på varför man är som man är… och det kan ju vara skönt det med…. även om det bara kommer upp som en rolig och intressant tanke…

De här själsgrupperna är inte skrivna i sten utan man kan ha en mix mellan olika själsgrupper… det kan vara bra att känna till.

Om man känner att man kanske “passar in” på någon av själsgrupperna jag nämnde här ovan så måste jag passa på att rekommendera den här superfina orakelkortleken “Stjärnsjäl- Orakelkort” av Rebecca Cambell som finns med svensk text och vägledning. Man kan köpa den lite här och var, men de här bilderna är tagna från Soul factory som även är återförsäljare av kortleken.

Ja, kanske detta inlägg väckte lite nya funderingar hos dig med?! Tänk om….?!

Bamsekram / Johanna

Lämna ett svar