Andlighet / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Skapa överflöd 

Younity Sweden bjuder på en 21-dagars meditationsserie med Deepak Chopra med fokus på att skapa mer överflöd i livet. Hur bra låter inte det?! Den startar 15 april och jag har anmält mig och känner mig supertaggad!! Kom på att det kanske finns någon mer i min omgivning som med är sugen på att haka på?! Jag har ju tidigare i bloggen berättat om Younity Sweden och deras föreläsningar/workshop som jag brukar tacka ja till. Tycker det är superlyxigt att få den möjligheten!

Här kommer en länk man kan klicka in på för att få den här informationen, samt ytterligare information + en film om meditationsserien.

Om du med är sugen på att haka på så kommer här en länk där du kan gå in och anmäla dig till meditationsserien om att få in mer överflöd i livet. Den kostar som sagt ingenting och du binder inte heller upp dig på något.

Jag har nämnt om överflöd/abundance tidigare i bloggen och det är något jag kommer återkomma till många gånger framåt med. Det är spännande hur man kan arbeta med att få in mer överflöd i livet! Min plan är att peta in meditationerna under min morgonrutin, det ska bli hur mysigt som helst!

Kram till dig från mig / Johanna