Min historia / Träning

Sportlife (Numera Nordic Wellness)

Sommarerbjudande från Sportlife! | Knalleland - Shopping som nöje i Borås  Knalleland

Efter två år när mitt omskolningsbidrag slutat att komma så kunde jag börja arbeta extra igen. I Kållered hade friskvårdskedjan Sportlife precis öppnat och jag och Anders hade börjat att träna där. En dag när jag skulle gå hem därifrån så tog jag mod till mig och frågade platschefen som stod i receptionen om de möjligtvis inte sökte extrapersonal?! Hon sa att de gjorde det och vi bokade in en tid då jag kunde komma på anställningsintervju.  

Jag fick jobbet och jobbade under flera år extra som receptionist vilket jag tyckte var ett jätteroligt jobb. Jag gillade alla delar av jobbet! Det var roligt att möta människor, sälja avtal, svara i telefon, städa, blanda proteindrinkar och så var det framförallt ett superhärligt gäng att få jobba med! 

Jag blev även sugen på att utbilda mig till instruktör och eftersom jag gick på många cykelpass (spinning) så utbildade jag mig till cykelinstruktör. Min första fasta klass jag skulle hålla i var “familjecykel” vilket var en utmaning att lägga nivån så det även passade barn.  

Ha ha ha, jag på ett Halloweenpass på min klass “Familjecykel”, ser ju helt galen ut!

Lämna ett svar