Andlighet / Healing / Mediala upplevelser / Min historia / Ofrivillig barnlöshet / Reiki

Gravid?!

17 september, typ tre veckor efter min healingbehandling så skulle vi ha kräftskiva med mina föräldrar samt Anders mamma och hennes gubbe.  

Då planen var att jag skulle dricka på vår kräftskiva så ville jag återigen efter 30 menstruationer och testtillfällen sedan vi startade våran gravidresa återigen testa om vi möjligtvis den här gången kanske hade turen på vår sida? Det hela började kännas som ett skämt… varje månad var det samma visa… man kollade med ägglossningstest för att pricka in ägglossningen och man testade med graviditetstest någon dag innan mens för att se om det möjligtvis den här gången skulle bli våran tur… 

Där stod jag nu med ett nytt test i handen… och där var det?! Ett extra streck på stickan?! Det var svagt… men det var där!! Jag började skaka av adrenalin och skratta… tårarna rann och jag skrek på Anders! Vi var tvungna att sätta oss ner i trappan och samla oss…  

Hur skulle jag göra nu?! Vi kunde ju inte redan berätta att vi kanske ska ha barn?! Jag skulle ju dricka alkohol… hur skulle jag klara mig igenom en kräftskiva utan att dricka och utan att det skulle bli misstänksamt?!  

Anders kom på en plan! Vi kan koka ditt vin, då kokar vi bort alkoholen?! Sagt och gjort så satte vi mitt rödvin på kokning på spisen för att sedan kyla ner det… och det var det äckligaste vin jag druckit, ha, ha, ha.  

Jag kände mig så ofokuserad på kräftskivan… det enda jag kunde tänka på var att jag nu var gravid… igen… tänk om jag inte får missfall den här gången?! Tänk om det nu är våran tur?! Var det healingen som påverkat det här eller var det bara slumpen?!  Vad det nu än hade varit som gjort att det tog sig för oss den här gången så spelade anledningen inte någon roll! Det viktigaste var att det var nu det hände!  

Fortsättning följer…

 

Lämna ett svar