Andlighet / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Ofrivillig barnlöshet / Reiki / Självkärlek

Kristallhealing

Det här skulle bli sååå spännande, jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig, det här var för mig en lite udda grej att göra. Jag hade fått tid kl 9.00 den 26 augusti och jag skulle arbeta på Sportlife mellan 13.15-20.15 så jag hade lite tid att slå hål på efter behandlingen då det inte skulle vara någon idé att åka hem efteråt.  

Jag stiger ner i en källarlokal och möts av doften av rökelse och en varm spännande känsla. Carina som driver Kristall & healingboden möter upp mig och vi presenterar oss för varandra och jag berättar återigen om våran gravidkamp.  

Hon tittar på mig, fast inte i mina ögon utan hon för blicken ovanför mitt huvud och så säger hon typ… “Vad var du med om för fem år sedan? De säger att du har en blockering som sitter i nedre delen av magen?!”. Det är som om jag slutar att andas… fem år sedan?! Det är ju nästan exakt den tiden jag blev kär i killen i klassen när jag pluggade till lärare… jag hade sedan dess levt med så mycket skuld och skam kring den här händelsen så när jag stod där och berättade för henne om den här händelsen så rinner tårarna på mina kinder (ni kan läsa om det i bloggen från den 15 och 16 december).  

Hon sa att hon skulle göra sitt bästa för att lösa upp “blockeringen”… Jag fick lägga mig på rygg på en massagebänk, hon la en filt över mig så jag kände mig härligt inbäddad. Sedan placerade hon ut jättefina kristaller längs en linje på min kropp.  

Hon la händerna över mina ögon och så startade hon. Jag försökte slappna av så gott jag kunde, men det hela kändes först väldigt märkligt. Hon fortsatte sedan behandlingen med handpåläggning över längst med hela kroppen och jag upplevde sådan märklig känsla.  

Jag blev supertung och avslappnad i kroppen, hennes händer kändes som varma element och det flödade en enorm värme genom kroppen när jag låg där. Det började även pirra och sticka i kroppen… och jag vet att jag funderade på vad sjutton det var som höll på att hända?!  

När hon var klar med framsidan av kroppen så plockade hon av stenarna och så fick jag vända på mig då hon även skulle göra handpåläggning på baksidan av kroppen.  

När hon var klar så kände jag mig sååå groggy, det liksom gungade i rummet och jag fick ett glas vatten. Hon frågade hur det kändes och det hade varit superhärligt… men konstigt.  

Hon sa att hon kände många “blockeringar” men att hon gjort sitt bästa för att försöka få bort dem.  

Innan jag skulle gå därifrån så gick jag runt i hennes lilla butik och kollade på alla vackra stenar hon hade till försäljning… Jag frågade om hon möjligtvis inte hade någon sten som kunde hjälpa mot ofrivillig barnlöshet?! Hon visade några stenar som skulle vara “jordande”? Och att de kunde hjälpa till mot mina bekymmer.  

Köpte även ett halsband där man kunde placera in stenarna så man skulle kunna gå omkring med dem.  

Hon hade även en lapp med händelser som hände i hennes verksamhet. Det visade sig att hon med anordnade seanser och det var något jag saknat från tiden i Göteborg, sååå roligt!  

När jag skulle ut till bilen så kände jag mig fortfarande groggy. Jag var rätt tagen av det jag hade varit med om så mina planer att strosa runt i stan och bränna tid där gick inte, så jag åkte till Sportlife och hängde med mina fina kollegor och berättade för dem om vad jag precis upplevt. De tyckte det var jättespännande! 

När jag kommer hem på kvällen så vet jag att jag står i hallen på övervåningen och känner hur det molar i min mage.?! Jag säger till Anders “Det är så konstigt, det molar i min mage på samma sätt som det brukar göra vid ägglossning eller innan mensen… men jag hade ju nyss mens och ägglossningen ska ju komma nästa vecka… kan det ha något med healingen att göra? Eller varför molar det just nu?!”. Ha, ha, ha Anders hade inget bra svar på den funderingen.  

Fortsättning följer… 

Det här var hur jag första gången snubblade in på healing och Reiki och jag kommer senare i bloggen skriva betydligt mer om detta område…

Kommentarer

22 januari 2022 kl. 08:31

Så spännande 👏👏👏❣Lämna ett svar