Andlighet / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia / Ofrivillig barnlöshet / Reiki / Självkärlek

Ofrivillig barnlöshet- floating

Min syster Jessica hade varit på floating och tyckte det var helt ljuvligt! Anders gav mig ett presentkort på det för att fira att jag klarat av mitt första år som lärare. Han tyckte jag förtjänade en stunds avkoppling efter mitt helvetesår. 4 augusti gick jag på min “floatingbehandling”. Det var ljuvligt att ligga där i tunnan omsluten med vatten och bara flyta, det var så mycket spänningar som släppte och känslorna bara vällde fram och tårarna kom när jag låg där och flöt. Det kändes som jag släppte allt som varit och laddade om för det som komma skall.   

Efteråt när jag badat klart så frågade hon mig hur det hade varit och jag berättade hur skönt jag tyckte att det hade varit. Jag började berätta om att jag hade haft det tufft på jobbet och att vi höll på med våran gravidkamp och att det var skönt att få ligga där med maximal avslappning.  

Jag frågade henne om hon visste någon alternativ form av behandling som skulle kunna hjälpa till för oss att bli gravida. Hon svarade “healing skulle kunna funka?!”. Desperat som jag var så frågade jag om hon kände någon som höll på med det? Ha, ha, ha… jag visste inte ens vad healing var för något?! Jag fick ett visitkort på “Kristall och Healingboden” i Jönköping.  

Jag gick hem och läste på om healing och kollade in hemsidan som stod på visitkortet.  

Jag tänkte “varför inte?!” Kan ju bli en spännande upplevelse i väntan på att vi ska få hjälp. Nu hade det ju gått ytterligare 4 månader sedan vi var på sjukhuset så nu var det ju bara 8 månader kvar tills hjälpen skulle komma.  

Jag skickade iväg ett mail till kvinnan som hade “Kristall & healingboden” och berättade om att vi hade svårt att skaffa barn och om hon trodde att healing skulle kunna hjälpa oss? 

Jag fick snabbt svar om att det kan hjälpa mot allt möjligt så det var inte helt omöjligt att det skulle kunna hjälpa mot det med?! Men hon kunde ju självklart inte lova någonting utan allt sker för det högsta bästa.  

Jag fick en tid för kristallhealing den 26 augusti och tyckte att det skulle bli otroligt spännande! 

Fortsättning följer… 

Tänk ändå vad viktigt det kan vara att säga de där vägledande tankarna som ibland kommer upp i huvudet… även om de ibland kan verka lite knäppa så kan de leda en vidare. Vet inte hur min väg sett ut om jag valt att inte stå där framför en främmande person och berätta öppet om mitt tuffa jobbår och våran gravidkamp…?! Tänk om jag bara tackat för behandlingen, sagt att det var skönt och sedan bara gått därifrån…?!

Lämna ett svar