Hem- och konsumentkunskap / Min historia

100% som Hkk-lärare

Under tiden jag var föräldraledig med Vincent så berättade min hkk-kollega för mig att hon skulle gå i pension så om jag ville ha en större tjänst än 60% så var det fritt fram! Jag var överlycklig!… inte att hon skulle sluta men över att jag i framtiden inte skulle behöva flänga mellan två jobb utan ha ett enda jobb att fokusera på… ett jobb som jag dessutom älskade!  

Jag var så tacksam över de åren jag fick i receptionen på Sportlife men under sista året där så började jag känna mig klar med det jobbet, men det var ändå med blandade känslor jag tackade för mig när jag lämnade den tjänsten, det var så fantastiska kollegor och medlemmar man lärt känna under tiden där. 

Nu väntade nya äventyr där jag kunde arbeta 100% som lärare i Hem- och konsumentkunskap efter min föräldraledighet med Vincent! Vilken lycka!!  

Lämna ett svar