Andlighet / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Distanshealing till en okänd

En vän som jag skickat distanshealing till hade i sin tur en vän som hen kände skulle behöva healing och undrade om jag kunde testa. Det kändes lite pirrigt att skicka healing till någon jag inte kände, men kände även att jag ville utforska healingen mer så jag tackade ja. Nu hade jag ju dessutom lärt mig fler symboler som jag var taggad på att få använda i min healingbehandling.

Jag hörde av mig till personen på Messenger och vi styrde upp en dag där jag skulle skicka healing. Det som är häftigt med healing är att man kan skicka den på morgonen och så ligger den i ”universum” och inväntar att personen ska ta emot healingen… det är lite svårt att greppa, men det funkar verkligen, såååå märkligt!

För mig är det viktigt att min hobby inte ska plocka för mycket tid med min familj därav gör jag alltid den här typen av verksamhet tidigt på morgonen samt så är jag mer mottaglig på morgonen innan hjärnan fyllts med massa tankar. Nu har jag pausat det med när jag arbetar med bloggen… jag har ju inte heller mer än 24 timmar på mitt dygn, ha, ha, ha.

Jag bad om ett foto på ”kunden” då jag under healingen ville visualisera att jag hade personen framför mig. Jag hade även gett direktiv till min kund samt en spellista som hen kunde lyssna på för att komma i rätt stämning när det väl var dags för hen att ta emot min healing. Jag hade bett att hen kunde höra av sig när hen var redo att ta emot healingen men jag visste att det skulle bli någon gång under eftermiddagen… jag vet att man inte ska behöva det men det är mitt kontrollbehov som gör att jag vill puffa på healingenergin lite extra just i ögonblicket som kunden tar emot healing. Det här är ett utvecklingsområde jag fortfarande har…. Att släppa kontrollen och ha full tillit till att det ändå funkar… När kunden sedan är klar så vill jag först få en återkoppling hur det var och hur det kändes och därefter brukar jag berätta vad som kom till mig under healingen.

Jag spolade upp ett bad till mig och så kröp jag ner i badet och gick in i min bubbla och kopplade upp mig till mina symboler samt min kunds energi. Återigen så kom det vissa känslor och förnimmelser som poppade upp för mitt inre och helt plötsligt så hugger det till bakom mitt vänstra öga och det gör ont på riktigt. Jag fattade ingenting… vad var det?! Men värken försvann typ lika fort som den kom och jag återgick till behandlingen.

När jag var klar så kom jag tillbaka till mig själv igen och fortsatte min dag som vanligt och inväntade eftermiddagen och hens healing med spänning.

När jag fick feedback så hade det varit en lyckad healing där mycket känslor och gamla blockeringar kommit upp till ytan och rensats från min kund. Kunden hade känt av pirrningar/ en kolsyraliknande känsla som liksom sköljt igenom kroppen. När jag frågade om det vänstra ögat så berättade min kund att hen hade skadat det ögat vid ett tillfälle och fick uppsöka läkare… tror hen även hade fått göra någon operation?! Kommer inte riktigt ihåg, minns bara att det var sååå coolt. Jag fattade ändå inte hur det var möjligt?! Hur kunde JAG känna så, på det sättet i MITT öga?! Hur funkar det egentligen med energier?! Hur kan man koppla upp sig på det sättet med någon annans energi?! För mig var detta fortfarande väldigt nytt och jag tyckte det var hur roligt som helst så jag ville fortsätta att utforska detta märkliga område ännu mer.

Det var så himla spännande och roligt. Känslan var att min själ hade full koll på det här och liksom visste hur man skulle göra, medans min kropp (Johanna) var i chock över vad som hände och det ända jag kunde göra var att åka med på den här galna färden.

Lämna ett svar