Andlighet / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Karuna healing på mig själv

Jag hade ju redan kört så mycket healing på mig själv och arbetat med gamla minnen som gjort ont men kände självklart att jag ville testa mina nya symboler och fortsatte då att köra på med healing på mig själv.

Vissa minnen kom upp igen och då visste jag att jag inte var klar med dem utan arbetade vidare med dem fast med mina nya symboler. Men det kändes som det healingarbetet jag gjort det senaste året att jag var ”färdig” med många av mina tidigare jobbiga upplevelser och det var få händelser som numera kändes jobbiga eller som jag behövde bearbeta mer. Det kändes inte som jag hade så mycket mer inom mig att läka så symbolerna som jag arbetade mycket med var Gnosa för att ”öppna upp” och bli en ”renare kanal”, Rama för att grunda mig, Kriya för att balansera mig, Iava för att få kraft att gå min egen väg utan att påverkas av andras tyckanden, Om- för att testa på detta världskända mantra.

En fördel att arbeta med symboler är ju att de blir ett ankare att hålla fast i och en typ av meditation. Tankarna svävar inte i väg på grubblerier och funderingar utan man är i nuet. Saker kan ju komma upp, men det är flest saker som har en mening att de ska komma upp och inte grubblerier. När/om man tappar fokus och ändå glider i väg med tanken så hittar man tillbaka till en symbol därav är den ett jättebra ankare.

Efter mina healingbehandlingar på mig själv så kände jag mig harmonisk inombords, utvilad, fick ny energi att fortsätta dagen. Det var fortfarande så att mina händer blev varma som element och det brukade komma en pirrande/stickande känsla som påminner om att man har kolsyra som bubblar i kroppen, men inte i hela kroppen på en gång utan det liksom vandrar från kroppsdel till kroppsdel. Ibland kunde jag bli åskådare av färger för mitt inre. Minns en gång då allt jag såg för mitt inre var färgen turkos och jag låg där i badat och blundade och allt var turkos för mitt inre. Jag blev observatör och bara tittade på den här färgen och det var het magiskt. Tänk att När jag kom upp ur badet så berättade jag om den turkosa upplevelsen för Anders och han bara log. Ja, Anders har fått höra många knasigheter som jag berättat om, ha, ha, ha.

Lämna ett svar