Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Reiki / Självkärlek / Träning

Fågeln i rummet

Bara några veckor efter min upplevelse med ”solen” så hände ytterligare en annan märklig sak. Det var en natt i december 2019 och jag och Anders låg i vår säng och sov. Helt plötsligt var det som att jag vaknade till från min dröm samtidigt som jag låg kvar i sängen och blundade.  Då hörde jag hur en stor fågel flög runt, runt i rummet. När jag låg där och blundade så kände jag den stora fågelns vingslag, hur de liksom fläktade mot mig där jag låg i sängen samtidigt som jag hörde vingslagen och hur den flaxade.

Jag hann tänka ”Vad konstigt, hur har vi fått in en fågel? Vi har ju inget öppet fönster”. Precis då landade den stora fågeln på mitt huvud och jag kände klorna mot min hårbotten. I samma veva blev jag jätterädd och satte mig upp i sängen… och då var det ingen fågel där… men jag kunde fortfarande känna hur liksom klorna tog tag i mitt hår och det kändes som när den flög iväg som att mitt hår på mitt huvud lyftes 5-7 cm innan den försvann.

När jag satt i sängen så blev jag lugn igen. Jag visste att det inte var en ”vanlig” dröm, detta var något heeeelt annat… min känsla var att det fanns någon koppling med ”solen” att göra. Jag tänkte för mig själv ”ni får gärna komma, men ni behöver väl inte skrämma mig så” samtidigt som jag satt med ett stort leende i sängen.

Fågeln kom tillbaka, men det skulle bli ett år senare… så det blir ett annat inlägg i bloggen om den upplevelsen…

På samma sätt som med ”solen” så har jag försökt fatta vad som hände här…. Varför kom det en fågel till rummet? Varför satte sig den på mitt huvud?

Min känsla är ju att det var en stooor fågel och jag är 100 på att det var en rovfågel, kanske en örn? Ni vet när man ser en rovfågel fånga ett byte…. Den känslan var det när jag fick klorna i min hårbotten och i mitt hår… som att mitt huvud var ett ”byte”. Men eftersom jag inte såg den utan bara kände och hörde vindslaget… men så som det fläktade och hur det lät i sovrummet så var det stooora vingar, den cirkulerade i vårat tak ca 3-4 varv innan den landade på mitt huvud.

Jag var heeelt uppe i varv och hade svårt att somna om. När jag vaknade på morgonen och Anders med vaknat så sa jag ”Anders, Anders, vet du vad jag var med om i natt?!” Ha, ha, ha…. Min man alltså… ibland undrar man vad han tänker om alla mina upptåg och händelser…. Han lyssnade, nickade och log…. Och tyckte nog med det var en märklig upplevelse…

Vid ett tillfälle när jag gett en healingbehandling till en kollega så fick jag en bok av henne som tack och det var en bok om Totems (som även man kan kalla kraftdjur)… hade hört namnet ”kraftdjur” tidigare men hade ingen koll på vad det var. Kraftdjur ska ha en spirituell koppling och är en energiform som ska hjälpa oss i livet. Jag har funderat på om fågeln var ett av ”mina” kraftdjur? Men i detta läge fattade jag inte varför den hade landat på mitt huvud… den insikten kom först ett år senare… men berättar nog om det när jag berättar om mitt möte nr 2 med fågeln.

Lämna ett svar