Andlighet / Änglar / Healing / Hem- och konsumentkunskap / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia / Reiki / Självkärlek

Glitter i klassrummet…

En annan häftig upplevelse jag var med om delar jag med en av mina kollegor på jobbet, en kollega som med är otroligt medial och som delar mitt intresse med energier, änglar och andlighet. Min kollega kom in till mitt klassrum en stund innan hens lektion började och jag hade planeringstid.

Hen satte sig ner vid det stora bordet där mina elever brukar sitta och jag satte mig mittemot och så började vi prata lite. Jag frågade hur det stod till och hen berättade att det var en tuff period i hens liv både privat och på jobbet och det kändes som hen var på gränsen till hur mycket som hen mäktade med.

Jag har för mig att min kollega tittar lite uppåt mot taket när hen typ säger ”Ni får gärna hjälpa mig med det här” och precis när hen sagt det så ser jag, med mina ögon hur det fylls med glitter i rummet runtomkring min kollega och det sker ett stort skifte i rummet. Det liksom glittrar på som tusan runtomkring i klassrummet och runt min kollega och i samma veva så är det som min kollega blir tyst och tittar med stora, förvånade ögon och möter mina stora förvånade ögon. Det är knappt att verken hen eller jag andas… det är som tiden står still under några sekunder och vipps så är allt glitter borta.

Då säger min chockade kollega ”Såg du precis vad som hände?!”. Jag sa ”Ja, eller jag vet ju inte vad du såg?! Men jag såg att rummet fylldes med glitter, som ett glitterregn!”. Hen svarade chockat att det var precis det hen sett med… men hen kände även att hen fylldes av en enorm värme, som om någon la en hand på hens axel och en våg av värme och kärlek sköljde igenom kroppen.

Min kollegas ögon och mina fylldes av tårar för det var såååå häftigt! Tänk att vi båda såg glittret?! Min kollega sa ”Tack” och tittade runtomkring sig i luften som nu var tom.

Många gånger när man är med om spirituella upplevelser så är man ju ensam om det… det enda man kan göra är att berätta för andra vad man har sett och upplevt och så kan den man berätta för välja hur den ska ta emot ”informationen”, ha, ha, ha… och det kan ju se liiite olika ut som ni kan förstå.

Men nu, den här gången… så var vi två som såg samma sak. Min känsla är att det är änglaenergier som vi fick uppleva då det var så ljust och starkt med glittret… men det är svårt att veta till 100% när det inte var en konkret ängel vi såg.

Det är svårt att tvivla på det man är med om när det finns ytterligare ett vittne till händelsen, det är nog svårare att få till ett bättre bevis… än att man är flera som upplever samma sak. För oss två var detta en kärleksfull upplevelse som vi kommer bära med oss genom resten av våra liv.

Det känns som jag ändå varit med om tillräckligt många mediala upplevelser för att kunna säga att jag tror på att vi har de från andra sidan runtomkring oss, men även änglar… och andra energier…

Men jag förstår om andra människor har svårt att tro… särskilt när man inte själv har upplevt… så var det för mig innan med… innan jag via Reiki öppnade upp för att ta emot och uppleva saker som förgyller mitt liv och jag önskar att fler skulle få uppleva samma sak.

Det här med glitter är lite spännande… många gånger när jag ska ge healing till någon så brukar jag redan på morgonen när jag går upp ur sängen gå runt med glitter runtomkring mig, jag brukar ju känna mig lite dåsig innan jag ska ge healing så har tänkt att glittret berott på det… typ som när man har lågt blodtryck och reser sig hastigt upp.

Även när jag suttit i badet och gett healing till mig själv så brukar badrummet vara fyllt med glitter när jag är klar med min healing… men har med tänkt att det säkert har med att man känner sig lite yr… Men efter händelsen med min kollega så ser jag mitt ”glitter” med andra ögon… Det känns mer som att det är en energi som finns med mig och jobbar med mig under mina healingbehandlingar… Hur fint är inte det?! Jag älskar mitt glitter!!! Ha, ha, ha, ha… såååå märkligt ändå!

All kärlek till dig! / Johanna

KommentarerLämna ett svar