Min historia / Självkärlek / Träning

Feng Shui

IDAG (och i morgon bitti) kan man få en gratis föreläsning på 1 timme av Feng Shui mästaren Marie Diamond via Younity Sweden. Här är länken man kan anmäla sig på!

Ska bli spännande att se om det påminner om KonMari metoden som jag skrev om här.

”Feng shui-mästaren Marie Diamond vet att ditt hem är avgörande för att du ska kunna leva i enlighet med din högsta potential och dra till dig allt det du önskar.

I vår västerländska kultur tänker vi ofta alldeles för lite på hur vårt hem och våra saker påverkar vår energi, vårt välmående och vår framgång. Men allt vi omger oss av påverkar oss faktiskt mer än vi kan ana! Har du någonsin reflekterat över det? Om inte, så är det dags nu.

Vi vill tillsammans med Marie Diamond, världskänd Feng shui-mästare och medverkande i filmen “The Secret” om attraktionslagen, bjuda in dig till att vårstäda ditt liv – på alla plan – och öppna dörren till mer kärlek, mer glädje, mer pengar och mer flow i ditt liv.

Marie Diamonds kostnadsfria feng shui-masterclass kommer att hjälpa dig förstå hur ditt hem antingen kan skapa flow i ditt liv eller blockera dig, och ge dig konkreta verktyg för hur du enkelt gör ditt hem till en magnet som hjälper dig att dra till dig det du önskar!”

Ps. Det blev en mysig föreläsning med lite kvällste och yoga. Jag måste nog låna lite böcker om Feng Shui och läsa på lite mer, kändes som ett spännande område!