Andlighet / Boktips / Meditation / Min historia / Självkärlek

Älskad – Vila i den du är

Jag skrev tidigare ett inlägg som hette ”365 texter för styrka och sinnesro” som var små korta texter som man kan läsa en text varje dag. Om man gillar den typen av korta texter som kan vara en hjälp när man ska landa inåt så kommer här ytterligare en sådan bok som Sofia Sivertsdotter skrivit-”Älskad – Vila i den du är”.

Den innehåller tänkvärda, korta reflektioner om stillhet och vila. Boken består av 75 korta texter för detta ändamål. Om att hitta tillfälle där man lyssnar inåt mot sin inre röst och att skapa utrymmet i vardagen att connecta med den inre guidning vi alla har.

Att sakta in och lyssna på vad sitt hjärta säger och känna och ta till sig den kärlek att alltid vara älskad… och som boken heter… Vila i den du är… hur fint är inte det?! Men för att kunna göra det så krävs det att man avsätter lite tid för stillhet… och man behöver hitta sitt sätt hur man bäst hamnar i ett läge med att få till stillhet i sitt liv och i sin vardag.

När man befinner sig i en värld som hela tiden pockar på oss med ljud, sinnesintryck och distraktioner så är det svårt att höra den inre rösten… inte konstigt ändå att så många är vilse… när man inte stannar upp och lyssnar inåt.

Man måste inte åka i väg på spa, ta en semesterresa eller gå i väg på en massagebehandling på lunchen för att få vila och koppla av… man behöver ge själen och kroppen vila ändå… regelbundet… Visst så är det ju trevligt med det andra med… men det ska i sådana fall mer vara vid sidan av och som en bonus till den vardagliga vilan.

Vi behöver få ner vårt livstempo för att skapa kraft för allt som livet för med sig.

Att sitta ner med en sådan här bok kan vara ett bra sätt att varva ned, kanske dricka en kopp te… starta med text från boken och sedan göra en meditation… Ja,  man kan ju lägga upp det som man vill… och göra det som känns bäst för en själv.

Jag har boken som E-bok på Nextory och här kommer några exempel på hur texterna kan se ut i boken:

Lämna ett svar