Boktips / Min historia / Självkärlek

Planera för ditt drömliv

Igår skrev jag inlägget “Planera för din hälsa”. Sanna Sporrong berättade för mig att den boken tyvärr är slutsåld överallt men hon tipsade om hennes daterade kalender som fyller samma funktion och att hon har rea på den just nu för endast 99kr! Med frakt så landar den på ynka 164kr vilket är ett väldigt bra pris för en kalender. Här är sidan man kan hitta hennes kalender.

Jag var ju då tvungen att gå in och kika på kalendern “Planera ditt drömliv” på Sannas hemsida och tyckte den med var hur fin som helst! Det jag gillade med den är även att den har en tacksamhetsmodul varje dag och jag älskar alla former av tacksamhetsövningar. Så om du inte fått in tacksamhetsövningar i ditt liv än så tipsar jag verkligen dig att göra det, det passar gammal som ung. Den har även moduler för selfcare, humörskala, kom ihåg- listor, målsättningar, prioriteringar, månads- och nyårsreflektioner. Hon har sååå rätt, det är väldigt mycket man känner igen sig i från hennes andra bok “Planera för din hälsa”.

Jag brukar ju använda mig av “Personlig almanacka” (berättade om den i inlägget “Journaling” och “Affirmationer”) och min sådan tar slut i december så nu är planen att den här godingen ska få fylla den platsen. Kalendern sträcker sig under 16 månader från september som har varit och hela nästa år så för min del gör det inget att kalendern redan är “igång”.

Här kommer lite bilder på kalendern som jag lånat på Sporrong Forms hemsida. Den säljs i limiterad upplaga så man kan inte hitta den på andra ställen.

Det är en rätt stor kalender, oklart vilket mått den är på men den ser rejäl ut.

Då det är svårt att få tag på boken “Planera för din hälsa” (letade faktiskt efter den igår och den var verkligen slutsåld överallt förutom på Livsenergi bokklubb, gissar att de inte har så många exemplar kvar de heller?!) så instämmer jag med Sanna att den här boken går minst lika bra, kanske till och med bättre?! Nu verkar man inte behöva rapportera in vad man ätit och tränat på samma sätt…och det kan jag tänka mig kanske passar fler? Här finns inte heller att man ska notera kring var månen befinner sig, ha, ha, ha… och det kanske med passar fler?! Kanske att jag kommer sakna delen med menscykel så tänker mig nog att jag ska fortsätta dokumentera den i den här kalendern, min cykel är så talande för mig kring hur jag känner mig i kropp och knopp så den vill jag ska få vara med på ett hörn, men tänker att det kan man ju alltid att lösa.

Kanske någon mer än jag känner sig sugen på den här godingen?! Kör på och planera för ditt drömliv du med vettja!

Kram på dig! / Johanna