Andlighet / Boktips / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Flow Summit 2023

Nu är det återigen dags för en vecka med ett maraton av kloka, tankeväckande och lärorika föreläsningar med Flow Summit som jag älskar att ta del av! Eventet är gratis och drar igång nu på måndag den 23/10 och håller på till söndag den 29/10. Berättade om dem i detta inlägg från förra året.

Konceptet är nog samma även i år?! Under en vecka så får man varje dag ett gäng föreläsningar som man kan ta del av under två dygn, så det gäller att man ser på de man vill se inom den tidsramen. De brukar under sista dagen öppna upp föreläsningar som man kan se på igen, men kommer inte ihåg om det är alla eller bara de populäraste? Man brukar få rösta vilka föreläsningar som var ens favoriter och de vet jag i alla fall att man kan få se ytterligare en dag till. Så om du inte orkar kolla på alla föreläsningar så kan man ju i alla fall kolla på “vinnarna”.

Föreläsningarna under veckan är som sagt gratis, men om man vill få tillgång till dem samt annat bonusmaterial så behöver man köpa dem när veckan är slut.

Här är informationen som jag fått från Younity Sweden som är de som håller i eventet. I år kommer de ha 40 talare, lärare och mentorer! Vilken lyx ändå att gratis få ta del av så många intressanta personer!

Här finns lite videor med Joe Dispenza och Lisa Kock man kan kika på om man är nyfiken.

Här är korta filmer med Kay Pollak, Eckhart Tolle, Annika Telleus, Gregg Braden.

Och här kommer några korta filmer med Micke Gunnarsson, Marcela Lobos och Alberto Villoldo.

Jag tycker det är så lyxigt att få ta del av föreläsningar som hålls av författarna till många av de böcker jag läst och som jag redan nu har börjat berätta om i bloggen. Här är några av mina inlägg kopplat till föreläsarna som är med i årets “Flow summit”- Eckhart Tolle, Byron Katie, Ulrica Norberg, Anita Moorjani, Bradley Nelson, Kay Pollak, Louise Hay, Diana Cooper.

Här är några andra föreläsare och ett flertal av dem kommer jag framöver berätta mer om i bloggen. Det är namn som Dr Joe Dispenza, Gregg Braden, Bruce Lipton, Deepak Chopra, Micke Gunnarsson, , Alberto Villoldo, Neale Donald Walsch, Diamantis Koukouvinos och många fler. Jag brukar även snubblar jag in på nya spännande personligheter som ibland även dem har skrivit böcker som jag därefter söker upp och läser.  

Här finns mer information om respektive föreläsare.

Här kan man gå in och anmäla sig! Samt få lite ytterligare information.

Jag kan varmt rekommendera detta event! Detta är nog 4:e året i rad som jag är med och kollar, kanske något för dig med?!

Kram Johanna