Andlighet / Handeksem/Allergi / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / PMS/PMDS / Reiki / Självkärlek

Healing på mig själv

Efter kursen så blev det viktigt att hålla ordning i vårt sovrum, det var vår fristad och en symbol för att vi inte skulle tappa bort varandra något mer. Det var även en sådan lycka några dagar senare när mitt badkar levererades hem till oss. ÄNTLIGEN skulle jag kunna få bada hemma.

Jag införde en rutin att varje dag när jag kom hem från jobbet så kunde jag först ta en löprunda (de dagar jag inte slutade sent) och därefter laga mat. Efter maten så blir man ju alltid lite seg när man varit i gång en hel dag och kanske inte suttit ner på hela dagen samt segheten som blir när kroppen arbetar med att ta hand om all mat. Då var det klockrent att spola upp mitt badkar med varmt vatten, krypa ner i det och sätta på lite ”Reiki-musik” och köra på med min healingbehandling på mig själv. Det blev en magisk stund, jag kunde försvinna in djupt in i mig och det var på gränsen att jag somnade, men det gjorde jag typ aldrig, jag var fortfarande medveten i min hjärna. Jag arbetade med symbolen “Cho Ku Rei” och jag upplevde att det var något extra att ligga i och omslutas av vatten när jag genomförde healingen, jag blev avslappnad på ett sätt som jag inte blev när jag satt på en stol eller när jag låg i en säng eller soffa.

Mina händer var varma som element när jag förde dem över positionerna och jag kunde känna den där pirrande känslan i fötterna, händerna, benen, ja, det liksom pulserade på ett sätt som jag bara upplevt när jag tagit emot healing från Carina. Jag fortsatte att ta emot bilder/symboler/ord från min själ som guidade mig vidare i saker som jag skulle förändra i mitt liv så efter varje healing så visste jag liksom vad min nästa läxa var samt så kunde jag få återkoppling kring saker jag gjorde som var bra och som jag skulle fortsätta med… jag visste att jag var på rätt spår. Det var som om jag började lära känna min själ och lärde mig att lyssna in och kommunicera med den på ett sätt som jag inte ens visste att man kunde göra. Det var så himla spännande och det gav så mycket!

Jag kunde längta tills att få komma hem och så småningom få landa i mitt badkar för man visste aldrig vad jag skulle få vara med om när jag gick in i min magiska bubbla.

Det som är otroligt häftigt är att sedan jag fick in Reiki i mitt liv för 3,5 år sedan så har jag aldrig haft några hormonella besvär av vare sig PMDS eller PMS, det bara försvann efter min Reikikurs. Reikin öppnade upp mycket för mig och jag började få vara med om mystiska och spännande saker i mitt liv så det här ledde in mig på en ny väg i livet som jag var såååå redo att utforska. Jag tror att alla som hade upplevt det jag gjort och vad det gett mig hade haft svårt att vända om och inte utforska det mer och gå tillbaka till sin gamla vardag. Livet kändes inte lika ”platt” längre utan man började fundera över hur saker verkligen funkade med energier och själen. Förutom att min PMDS försvann med Reikin så blev jag ju även gravid efter flera års kamp efter en healingbehandling… om det är slumpen eller ej… det får man ju aldrig veta… men Reikin har betytt något enormt för mig.

Jag är medveten om att healing är flummigt och det har varit något som bara mina nära och kära haft koll på att jag sysslat med… det har varit en hemlig sida av mig av rädsla att folk ska tycka att jag är knäpp… Men jag har kommit till en punkt där den här biten är en stor del av min vardag och mitt liv och jag har landat i att det spelar inte så stor roll vad andra tycker och tänker då mina upplevelser är vad de är och det kan ingen ta ifrån mig. Jag förstår att folk kan tycka och tänka både det ena och det andra om sådana här spirituella och flummiga saker… men jag tänker att det har mer med deras resa att göra och var de står än min resa och vad jag står så det liksom rinner av mig numera. Jag är så sjukt stolt över att jag vågat gå min egen väg och att jag följer den fullt ut och jag ser fram emot att i fortsättningen av bloggen få visa den harmoniska Johanna som jag är idag utan några psykiska och instabila besvär. Wohooo!!!

Det är en sådan seger när man lyckas läka sig själv och det är tack vare min PMDS som jag kommit in på de spåren som jag faktiskt har gjort och jag känner mig sååå tacksam!

Tyvärr så läkte inte healingen mina handeksem så den kampen kommer jag berätta mer om i bloggen, det tar ett tag till innan jag lyckats hitta metoden att läka dem med.

Idag har jag även hittat andra metoder för att connecta inåt och skapa balans i mitt liv, men någon gång per månad blir det att jag kör på med lite healingbehandling på mig själv. Jag har gått ett gäng healingkurser så jag arbetar på lite olika sätt när jag utför healing. Men kommer berätta mer om det med framöver.

Jag har aldrig behövt betala för fler behandlingar utan jag är självförsörjande för healing på mig själv, ha, ha, ha, sådan lyx!

Ha, ha, ha…. ja… så här kan det se ut när jag går in i min bubbla i vårat lilla 90-tals badrum.

Lämna ett svar