Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Spökkatten

En händelse jag med varit med om, som kanske inte är särskilt märkvärdig, men ändå ett minne jag kommer bära med mig för livet hände hemma hos min syster Jessica.

Jag hade precis avslutat ett yogapass och låg i Savasana, även kallad ”död mans ställning” för man ligger på rygg helt stilla och kopplar av… typ som en döing (ha, ha, ha,). Vet att jag låg där själv och det var tidigt på morgonen och det var inga andra vakna.

Jag var riktigt avslappnad och hade sjunkit djupt in i mig själv samtidigt som jag kände typ som om det var en katt som kom och gosade/strök sig mot mitt ben. Jag kände igen känslan från våra katter (Mizzy och Ozzy) som vi har nu men även från när vi hade katt när jag var liten, han hette Tusse. De och han brukar/brukade komma och stryka sig mot benet och liksom få svansen att slingra sig upp mot benet.

Det som var märkligt var att min syster då inte hade någon katt och när jag tittade upp så fanns ingen/ någonting där utan jag låg där själv på golvet.

Min känsla är att det var en ”spökkatt” och jag tror inte det var Tusse utan min känsla var att det var en platsbunden katt som säkert levt där i krokarna för ett gäng år sedan?

Jag blev inte rädd, mer förvånad och fascinerad över hur tydligt det kändes på mitt ben. Det hade varit precis lika tydlig känsla som om det varit en levande katt som strök sig mot mitt ben… då förstår ni säkert känslan lite mer. Jag måste ändå säga att det är ett spännande inslag i livet ändå allt som jag är med om kopplat till det “andliga”, har berättat om det tidigare i bloggen. Tänk ändå jag som var lite avundsjuk på alla som hade “förmågan” att få uppleva energier av olika slag har lyckats att träna upp en förmåga som jag förr inte hade koll på att man kunde träna upp. Det har blivit som en röd tråd genom mitt liv sedan jag “öppnade upp” via Reiki att lite då och då få vara med om mystiska saker av olika slag… och JAG ÄLSKAR DET!!!

Kramen / Johanna

Lämna ett svar